22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Διαδραστική έκθεση Genius Academy με θέμα: «The Science Project»

    Με κεντρικό θέμα «The Science Project» πραγματοποιείται για 2η συνεχόμενη χρονιά από τις 28 Αυγούστου μέχρι τις 06 Σεπτεμβρίου στο The Mall Of Cyprus η διαδραστική έκθεση Genius Academy. Με διασκεδαστική προσέγγιση η ακαδημία θα υποδεχτεί και φέτος τα παιδιά σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας, εμπνευσμένο αποκλειστικά από την επιστήμη και τα πειράματα. Έτσι, καθρέπτες που αψηφούν την βαρύτητα, αντικείμενα που αιωρούνται, χρώματα που εξαφανίζονται μπροστά στα μάτια όλων, καθώς και άλλες επιστημονικές ανακαλύψεις, μετατρέπονται σε ένα μοναδικό ευφάνταστο παιχνίδι γεμάτο πειράματα και εφευρέσεις που θα εντυπωσιάσουν μικρούς και μεγάλους. Επιπλέον, τα παιδιά θα μπορούν να ενημερωθούν για την ρφ1ύπανση των βυθών και τις επιπτώσεις που επιφέρει η καταστροφή του περιβάλλοντος.

    Σημειώνεται ότι το Genius Academy “The Science Project” θα ανοίγει τις πόρτες του καθημερινά στο The Mall of Cyprus, από τις 28 Αυγούστου μέχρι τις 06 Σεπτεμβρίου, από τις 15:00 μέχρι τις 19:00 το απόγευμα. Η διοργάνωση γίνεται τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα υγείας των αρμοδίων αρχών για τη διαφύλαξη της υγείας των επισκεπτών. Η είσοδος είναι δωρεάν, ενώ με το τέλος των διαδραστικών μαθημάτων τα παιδιά θα λαμβάνουν επίσημο δίπλωμα φοίτησης από την Genius Academy!

    Χορηγοί της πρωτότυπης αυτής επιστημονικής έκθεσης είναι τα απορρυπαντικά ρούχων Dixan και τα απορρυπαντικά πλυντηρίου πιάτων Somat.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles