18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Διαδραστικό τεστ αυτοαξιολόγησης στην ψηφιακή πλατφόρμα Youth Empowered

    66604 TCCC generic image for articles

    Ένα καινοτόμο πρόγραμμα για την ενίσχυση της απασχολησιμότητας των νέων, το οποίο φέρει την ονομασία Youth Empowered και παρέχει τη δυνατότητα διαδραστικού τεστ αυτοαξιολόγησης μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα http://www.youthempowered.com.cy/ προσφέρει δωρεάν η εταιρεία Αφοί Λανίτη.

    Στόχος του συγκεκριμένου προγράμματος που εγκαινιάστηκε το 2017, είναι να συμβάλει μέσα από τη βελτίωση των προσωπικών και επαγγελματικών δεξιοτήτων των συμμετεχόντων, στην ενίσχυση της απασχολησιμότητας της νέας γενιάς. Η εταιρεία φιλοδοξεί να δώσει σε 3 χιλιάδες άνεργους νέους, ηλικίας 18 – 30 ετών, τις απαραίτητες ευκαιρίες δικτύωσης για να πετύχουν μια θετική αλλαγή στη ζωή τους. Στο πλαίσιο του προγράμματος έγιναν συνεργασίες σε εθελοντική βάση με εταιρείες, φορείς και οργανισμούς, με τη συμβολή των οποίων χτίστηκε ένα δυναμικό και αποτελεσματικό δίκτυο ανθρώπων και επαφών για να αποτελέσει τον μέντορα της νέας γενιάς της Κύπρου. Tο Youth Empowered μετρά ήδη δύο επιτυχημένα Physical Trainings στη Λεμεσό και τη Λευκωσία, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν τα πλάνα της Αφοί Λανίτη για το 2020.

    Η ψηφιακή πλατφόρμα www.youthempowered.com.cy είναι διαθέσιμη δωρεάν για όλους τους νέους, ανεξαρτήτως πτυχίων και εμπειρίας. Συμμετέχοντας κανείς σε αυτή έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει, με τη μορφή e-learning, προσωπικές και επαγγελματικές δεξιότητες, λαμβάνοντας καθοδήγηση από στελέχη της αγοράς, που συμμετέχουν εθελοντικά σε ρόλο μέντορα. Επιπλέον, στους χρήστες δίνεται η δυνατότητα να πραγματοποιήσουν το αξιόλογο διαδραστικό gamified τεστ αυτοαξιολόγησης της Owiwi εντελώς δωρεάν.

    Το τεστ αυτοαξιολόγησης, «μιλάει» στη γλώσσα των νέων μιας και το κύριο χαρακτηριστικό του είναι η gamified μορφή του που βοηθά τους νέους υποψηφίους να αξιολογήσουν τις ικανότητες τους προετοιμάζοντας τους για την αγορά εργασίας. Το άκρως δημιουργικό τεστ αυτοαξιολόγησης δίνει ωθήσει στους υποψηφίους για να ανακαλύψουν τα πραγματικά τους ταλέντα και να τα αναδείξουν μέσα από το παιχνίδι. Ολοκληρώνοντας όλα τα στάδια, οι υποψήφιοι αποκτούν το προσωπικό τους πιστοποιητικό που μπορούν να το χρησιμοποιήσουν στο βιογραφικό τους στο LinkedIn.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles