15.9 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Διαγνώστηκε με καρκίνο ο γνωστός streamer Ninja

    Ο δημοφιλής streamer Ninja, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Tyler Blevins, αποκάλυψε ότι έχει διαγνωστεί με μελάνωμα. Το μελάνωμα είναι ένας τύπος καρκίνου του δέρματος που αναπτύσσεται στα κύτταρα του δέρματος που ονομάζονται μελανοκύτταρα και συνήθως εμφανίζεται στα μέρη του σώματος που έχουν εκτεθεί υπερβολικά στον ήλιο.

    Με σχεδόν 19 εκατομμύρια ακόλουθους στο Twitch, ο Ninja, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο online gaming, σε ένα μήνυμα προς τους fans του στις 26 Μαρτίου, εξήγησε ότι μια πρόσφατη εξέταση του δέρματός του ανέδειξε το πρόβλημα.

    Μια βιοψία επιβεβαίωσε το μελάνωμα, αλλά οι γιατροί είναι αισιόδοξοι λόγω της πρώιμης ανίχνευσης, πρόσθεσε στη συνέχεια. Ο 32χρονος πρόσθεσε ότι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση της καρκινικής περιοχής και του περιβάλλοντος ιστού, προκειμένου να γίνει περαιτέρω εξέταση.

    Ο Ninja χρησιμοποίησε αυτήν την εμπειρία του για να παροτρύνει όσους τον παρακολουθούν να δίνουν προτεραιότητα σε τακτικούς ελέγχους του δέρματος.

    Η είδηση προκάλεσε μια έκρηξη υποστήριξης από συνάδελφους δημιουργούς, φίλους και fans online.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles