20.7 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Μεγάλος Διαγωνισμός: Κέρδισε 5 πακέτα ασφαλείας Panda Ιnternet Security 2012

    Το Panda Internet Security προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία. Ότι θα χρειαστείτε για την προστασία του Η/Υ σας, των δεδομένων σας και της οικογένειάς σας από όλα τα είδη απειλών και επιπλέον προστασία ταυτότητας ενάντια των κυβερνο-εγκληματιών. Οι χρήστες των προϊόντων της Panda Security, απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα της προστασίας που έχει επιβραβευτεί και προσφέρει τη μικρότερη επίδραση στο σύστημα, χάρη στο πλεονέκτημα της Συλλογικής Νοημοσύνης, της τεχνολογίας της Panda Security η οποία αυτόματα συλλέγει και επεξεργάζεται εκατομμύρια δείγματα malware στο cloud αντί τοπικά στο Η/Υ, όπως κάνουν οι παραδοσιακής αρχιτεκτονικής λύσεις antivirus.

    Επισκεφτείτε και την σελίδα της Panda Security Hellas, στο Facebook για να ενημερωθείτε για ενδιαφέροντα θέματα σε σχέση με την ασφάλειά σας και όχι μόνο.

    Το digitallife.gr, σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις κι εσύ ένα από τα πακέτα ασφαλείας Panda Internet Security 2012. Άφησε το σχόλιό σου κάτω από αυτό το post και αυτόματα λαμβάνεις μέρος στην κλήρωση.

    Ο διαγωνισμός διαρκεί έως την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012 τα μεσάνυχτα. Η κλήρωση, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012, στις 15:00 στα γραφεία μας, Μάγερ 15 10438, Αθήνα.

    Χορηγοί διαγωνισμού: diagonismos.grnethall.gr,jaba.gr, Save&Win,KERDISETOwww.tixerakias.comwinthis.grmyfreeshop.gr

    Όροι διαγωνισμού

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles