BREAKING

Διαγωνισμός devolo: Πάρε μέρος και κέρδισε το γρηγορότερο Powerline WiFi 6 στον κόσμο, αξίας €250

Το πρώτο Powerline WiFi 6 στον κόσμο, φέρνει επανάσταση στην ταχύτητα Wi-Fi στο σπίτι σας! Με 50 % περισσότερη ισχύ Wi-Fi από οποιονδήποτε άλλο προσαρμογέα, το Powerline Devolo Magic 2 WiFi 6, φτάνει σε ταχύτητες έως και 2400 Mbps μέσω της ηλεκτρικής καλωδίωσης και έως και 1200 Mbps μέσω Wi-Fi και καθιστά αυτήν την ταχύτητα διαθέσιμη σε κάθε χρήστη, μέσα στο σπίτι σας.

Το σήμα σας στο Διαδίκτυο μεταφέρεται μέσω της τεχνολογίας Powerline απευθείας μέσω της ηλεκτρικής καλωδίωσης και σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού σας. Οι προσαρμογείς Powerline μετατρέπουν οποιαδήποτε πρίζα ρεύματος σε σημείο πρόσβασης για Wi-Fi υψηλής απόδοσης. Παράλληλα, τα πιο πρόσφατα πρότυπα κρυπτογράφησης (WPA2/WPA3), διασφαλίζουν ότι τα δεδομένα σας είναι ασφαλή (τραπεζικό πρότυπο).

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ.

Δωροθέτης η devolo

Ο διαγωνισμός είναι μια προσφορά της devolo και ένας τυχερός θα κερδίσει το devolo Magic 2 WiFi 6 Starter Kit αξίας €250, με την απλούστατη διαδικασία που θα δείτε παρακάτω!

Για να συμμετάσχετε στην κλήρωση η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή. Αυτά που μπορείτε να κάνετε είναι:

1. Κάντε like στη σελίδα του digitallife.com.cy στο facebook,

2. Public Share το σχετικό post και

3. Comment κάτω από το post του διαγωνισμού (απαραίτητο βήμα).

Οι συμμετοχές είναι ανοικτές από την παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023 και θα κλείσουν την Κυριακή 1η Οκτωβρίου 2023, στις 23:59.

Ο νικητής θα ανακοινωθεί με σχετική δημοσίευση στο site μας. Το δώρο θα παραδοθεί μετά από συνεννόηση. Αν ο νικητής δεν απαντήσει μέσα σε 2 εβδομάδες, η κλήρωση επαναλαμβάνεται.

Όροι και Κανονισμοί

1. Στους διαγωνισμούς μπορούν να πάρουν μέρος όσοι διαμένουν μόνιμα στην Κυπριακή Δημοκρατία (ηλικίας 18 ετών και άνω), αποδέχονται τους όρους και προϋπόθεσες και δεν αποκλείονται από τον όρο 2, πιο κάτω.

2. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας S.K. Smart Communication LTD καθώς και οι συνεργάτες της και οι συγγενείς πρώτου (Α’) βαθμού.

3. Μόνο ένα δώρο θα απονέμεται σε κάθε πρόσωπο.

4. Οι έγκυρες συμμετοχές θεωρούνται αυτές που ακολουθούν τις οδηγίες συμμετοχής, όπως αναγράφονται στην ανακοίνωση του εκάστοτε διαγωνισμού και εμπίπτουν στην περίοδο ισχύος κάθε διαγωνισμού όπως αυτή που αναγράφεται στην ανακοίνωση του εκάστοτε διαγωνισμού.

5. Η επιλογή του νικητή / της νικήτριας θα γίνεται με κλήρωση, η οποία θα διεξάγεται την ημέρα που αναγράφεται στην ανακοίνωση του εκάστοτε διαγωνισμού.

6. Το ονοματεπώνυμο του νικητή / της νικήτριας θα δημοσιεύεται σε νέα ανάρτηση σε προκαθορισμένη ημερομηνία και ο νικητής / η νικήτρια θα καλείται να στείλει τα στοιχεία του/της με προσωπικό μήνυμα μέσω Facebook (στη σελίδα του digitallife.com.cy), ούτως ώστε να διευθετηθεί η παραλαβή του δώρου. Σε περίπτωση μη ανταπόκρισης εντός 2 εβδομάδων, η συμμετοχή μπορεί να ακυρωθεί και να επαναληφθεί η κλήρωση για νικητή / νικήτρια.

7. Κάθε νικητής / νικήτρια θα πρέπει να παραλάβει το δώρο του σε περίοδο ενός (1) μηνός από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού. Κατά την παραλαβή του δώρου μπορεί να ζητηθεί επίδειξη δημόσιου έγγραφο ταυτότητας και κάθε νικητής / νικήτρια θα φωτογραφίζεται με μέλη του προσωπικού, η οποία φωτογραφία μπορεί να δημοσιευθεί σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενημέρωσης, ιστοσελίδα ή/και οποιασδήποτε μορφής εντύπου.

8. Το δώρο δεν μπορεί να μεταβιβαστεί, πωληθεί ή ανταλλαχθεί με μετρητά ή άλλο δώρο.

9. Η εταιρεία S.K. Smart Communication LTD δικαιούται να ματαιώσει το διαγωνισμό, να αλλάξει τα δώρα της, να τροποποιήσει τους όρους της ή να μεταβάλει τις παραπάνω ημερομηνίες και προθεσμίες για σοβαρό μη προβλεπτό λόγο τον οποίο η εταιρεία κρίνει δικαιολογημένο.

10. Η εταιρεία S.K. Smart Communication LTD διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώνει συμμετοχές εφόσον δεν πληρούν τους όρους του παρόντος.

11. Με τη συμμετοχή, δίνεται συγκατάθεση από τους διαγωνιζόμενους για την τήρηση και επεξεργασία (με ή χωρίς τη βοήθεια αυτοματοποιημένων μεθόδων) των προσωπικών τους δεδομένων από την S.K. Smart Communication LTD, προς το σκοπό διεξαγωγής του διαγωνισμού, της ανακήρυξης νικητών και της δημοσίευσης των αποτελεσμάτων.

12. Οι συμμετέχοντες παρέχουν δια της συμμετοχής τους τη συγκατάθεσή τους και εξουσιοδότηση στην S.K. Smart Communication LTD για την προβολή του διαγωνισμού μέσω ραδιοφώνου, τηλεόρασης καθώς και μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του διαδικτύου.

13. Οι συμμετέχοντες διατηρούν το δικαίωμα να ζητήσουν οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση την επιβεβαίωση, τροποποίηση ή διαγραφή των προσωπικών τους δεδομένων, επικοινωνώντας με την διαχειρίστρια εταιρεία τηλεφωνώντας στο 22765060 ή με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

14. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό αποδέχονται την ανακοίνωση και δημοσίευση του ονόματος ή / και εικόνας (φωτογραφίας) τους στο κοινό για σκοπούς προώθησης του διαγωνισμού.

15. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων.

16. Το Facebook δεν έχει καμία ανάμειξη ή συσχέτιση με το διαγωνισμό.

Ακολουθήστε το digitallife.gr στο Google News

0 Comment

Post a Comment

(required)
(required - never published nor shared)