17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Διαγωνισμός: Η γραφίδα Adonit Pixel από την plusmobi μπορεί να γίνει δική σου… Δες πώς εντός!

    Πόσες φορές ήθελες να κρατήσεις σημειώσεις ή να ζωγραφίσεις ένα σκίτσο στο iPad ή τo smartphone σου; Οι γραφίδες ακριβείας της Adonit θα ξεδιπλώσουν δυνατότητες που δε θα μπορούσες ποτέ να φανταστείς στη συσκευή σου πιο εύκολα από ποτέ. Και τα καλύτερα νέα. Τώρα μπορείς να κερδίσεις μία από αυτές στο διαγωνισμό μας.

    adonit-pixel

    Το εικονιζόμενο stylus Adonit Pixel της PlusMobi εντάσσεται στην οικογένεια των γραφίδων της εταιρείας που διαθέτει στην ελληνική αγορά (Μπορείτε να βρείτε όλη την γκάμα εδώ). Προσφέρει βελτιωμένη απόδοση και ακρίβεια σε σχέση με προτάσεις που έχεις δει έως τώρα στην αγορά και πολλές ευκολίες όπως πλήκτρα συντόμευσης, One Touch Access, αλλά και grip sensor που ενεργοποιεί το stylus όταν το παίρνετε στα χέρια σας. Λειτουργεί με τα περισσότερα iPad περιμβάνονοντας τα Air 2 και Pro. Έχει βάρος 20 γραμμάρια και μπορεί να λειτουργήσει για 14 συνεχείς ώρες πριν το φορτίσετε για μία ώρα. Διαθέσιμη σε μαύρο και χάλκινο χρώμα.

    Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό θέλουμε (1) να αφήσετε το σχόλιό σας κάτω από αυτό το άρθρο, (2) να κάνετε public share στο Facebook το ποστ του διαγωνισμού και (3) να κάνετε Like στη σελίδα του PlusMobi στο Facebook.

    Ο διαγωνισμός θα λήξει στις στις 13 Ιουνίου, στις 23.59 το βράδυ και ο νικητής ή η νικήτρια θα ανακοινωθούν στις 14 Ιουνίου.

    Καλή σας επιτυχία!

    Χορηγοί διαγωνισμού: diagonismos.grKERDISETOnethall.grwww.tixerakias.com

    Save&Winjaba.gr

    Related Articles

    188 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles