24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Κέρδισε 5 διπλές προσκλήσεις για την Avant Premiere της ταινίας “Αγάπησα Ένα Ζόμπι” στο Odeon Kosmopolis

    Ιδού οι τυχεροί νικητές για τις 5 διπλές προσκλήσεις για την Avant Premiere της ταινίας “Αγάπησα Ένα Ζόμπι” γι αύριο, Τετάρτη 30 Ιανουαρίου, στο Odeon Kosmopolis.

    Ευτύχης eutyxis*******@hotmail.com

    Γίαννης Κ. giannis****@yahoo.gr

    ΟΛΓΑ ΠΟΥΛΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ olga*****@gmail.com

    Λαμπρός Gabrie*****@gmail.com

    Δημήτρης Γ. d.gar******@gmail.com

    Οι 5 τυχεροί θα ειδοποιηθούν μέσω mail για τον τρόπο που θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους. Συγχαρητήρια!


    Πάμε για ένα διαγωνισμό στα γρήγορα; Τώρα έχεις την ευκαιρία να υποβάλεις το σχόλιό σου κάτω από αυτό το post και να γίνεις αυτός που θα κερδίσει μία από τις 5 διπλές προσκλήσεις για την Avant Premiere της ταινίας “Αγάπησα Ένα Ζόμπι» στο Odeon Kosmopolis, στο Μαρούσι, στην αίθουσα 3, την Τετάρτη 30/01 και ώρα 20:30.

    Άφησε το σχόλιό σου κάτω από αυτό το post, μέχρι την Τρίτη, 29 Ιανουαρίου, στις 18:00. 5 τυχεροί που θα προκύψουν από την κλήρωση, θα αναζητήσουν τις προσκλήσεις τους με το όνομά τους, στην αίθουσα 3, των σινεμά Odeon Kosmopolis, την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου στις 20:30. Οι τυχεροί θα ανακοινωθούν κάτω από αυτό το post την Τρίτη, 29 Ιανουαρίου, στις 18:30.

    Λίγα λόγια για την ταινία:

    Ένας μυστηριώδης ιός εξαπλώνεται σε ολόκληρο τον πλανήτη, μετατρέποντας τους πολίτες διαρκώς σε πεινασμένα ζόμπι χωρίς αναμνήσεις και αισθήματα. Οι ελάχιστοι θνητοί που γλύτωσαν από τη μανιακή επέλαση του ιού παραμένουν στοιβαγμένοι και κατατρομαγμένοι σε πλήρη οχύρωση, αναπολώντας το ευτυχισμένο τους παρελθόν.

    Αλλά όλα αυτά αλλάζουν όταν μερικά ζόμπι θα πέσουν πάνω σε ανθρώπους οι οποίοι ψάχνουν για προμήθειες. Ο R (Νίκολας Χουλτ), ένα καλόψυχο νεαρό ζόμπι, είναι τόσο γοητευμένος από το υπέροχο ζωντανό που ακούει στο όνομα Τζούλι (Τερέζα Πάλμερ), που την ώρα που κάποιοι σύντροφοί του θέλουν να την κατασπαράξουν εκείνος της σώζει τη ζωή.

    Ο R μεταφέρει την Τζούλι σε ένα αεροδρόμιο, το οποίο εκείνος θεωρεί σπίτι του, και την κρύβει μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο αεροσκάφος 747, γεμάτο με θησαυρούς που έχει μαζέψει – δίσκους βινυλίου, γυάλινες μπάλες με χιόνι, μουσικά όργανα και διάφορα κειμήλια μιας άλλης εποχής. Τις επόμενες μέρες, σε αυτή την άνετη και ζεστή κρυψώνα τους, η Τζούλι αρχίζει να τρέφει συναισθήματα για τον R, καθώς συνειδητοποιεί ότι έχει πολλά περισσότερα από ένα απλανές βλέμμα και μια αργή κίνηση.

    Δεν είναι έρωτας με την πρώτη ματιά… Παρόλο που η Τζούλι έχει παρελθόν με τα ζόμπι καθώς ένα από αυτά είχαν σκοτώσει τη μητέρα της, επιστρέφει σπίτι της με ανάμεικτα συναισθήματά για τον R. Εκεί την περιμένει ο πατέρας της (Τζον Μάλκοβιτς), ο οποίος είναι ένας αδίστακτος κυνηγός ζόμπι. Εν τω μεταξύ, ο ερωτόληπτος R αλλάζει σιγά-σιγά, με τρόπους που ποτέ δεν φανταζόταν και αρχίζει να πιστεύει ότι το δέσιμό του με την Τζούλι είναι η σωτηρία του ανθρώπινου γένους.

    Άντε καλή επιτυχία στους σινεφίλ!

     

    Related Articles

    31 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles