13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Διαγωνισμός με δώρα από τη Sandberg! Selfie Remote & Sports Earphones

    Σας τα είχαμε παρουσιάσει και τώρα έρχεται η ώρα να τα κληρώσουμε. Ο λόγος για δύο προϊόντα της Sandberg που φέρνει στην ελληνική αγορά η εταιρεία www.wiztech.gr, ένα Selfie Remote και ένα ζευγάρι Sports Earphones!

    Sandberg selfie remote

    Sandberg selfie remote

    Το selfie remote control της εταιρείας είναι compact, απλό στη χρήση και λειτουργεί τόσο με Android, όσο και iOS συσκευές. Επικοινωνεί με αυτές μέσω Bluetooth (v3.0), συνδέεται εύκολα και γρήγορα και διαθέτει τρία πλήκτρα: Ένα διακόπτη on/off και δύο πλήκτρα για τη λήψη φωτογραφιών, ένα για Android και ένα για iOS. Tροφοδοτείται από μια μπαταρία CR2032 με διάρκεια ζωής 6 μήνες και θα σας βοηθήσει να κάνετε λήψεις με το κινητό σε μεγάλη απόσταση, χωρίς να περιορίζεστε στο μήκος του χεριού σας για ένα selfie!

    Sandberg Sports Earphones

    sandberg-sports-earphones

    Πρόκειται για ένα τυπικό σετ ακουστικών-ψείρες με ειδικούς βραχίονες, όμως, ώστε να “αγκαλιάζουν” το αυτί και να προσφέρουν σταθερότητα υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Οι βραχίονες είναι επενδεδυμένοι με μαλακό υλικό για να μην κουράζουν, ενώ, σε αντίθεση με άλλα σετ, είναι πολύ εύκαμπτοι για να ταιριάζουν άνετα σε κάθε αυτί, χωρίς όμως να χάνουν το grip τους.Το καλώδιό του έχει μήκος 1,2 μέτρα και διαθέτει μικρόφωνο για να τα χρησιμοποιείτε ως hands-free, ενώ οι οδηγοί είναι των 10mm και έχουν απόδοση έως 10mW. Αξίζει να αναφερθεί πως είναι τοποθετημένοι υπό γωνία ώστε να βοηθούν στη σωστή εφαρμογή των ακουστικών στο αυτί, σε συνδυασμό με τον εύκαμπτο βραχίονα. Ικανοποιημένοι μείναμε τόσο από την ακουστική τους απόδοση, όσο και από τη σταθερότητά τους ακόμα και κατά τη διάρκεια γρήγορου τρεξίματος, έτσι τα συστήνουμε ανεπιφύλακτα σε αθλητές και όχι μόνο!

    Δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση θα έχουν ΜΟΝΟ οι πρώτοι 100 που θα πραγματοποιήσουν σχόλιο κάτω από αυτό το άρθρο. Μόλις συμπληρωθεί αυτός ο αριθμός σχολίων, θα γίνει η κλήρωση και δύο από εσάς θα κερδίσουν τα δώρα της Sandberg.

    Έτοιμοι να κάνετε το σχόλιό σας;

    Related Articles

    184 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles