21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Διαγωνισμός ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ: Κέρδισε το κινητό που θα αντέξει και “μετά το τέλος του κόσμου”

    Το έχεις διαβάσει παντού πια. Αύριο υπάρχει “σοβαρή περίπτωση να καταστραφεί ο κόσμος”. Εντάξει, για να σοβαρευτούμε, η αλήθεια είναι πως στις φήμες είμαστε επιφυλακτικοί, αλλά, σε κάθε περίπτωση, ένα κινητό που να μπορεί να αντέχει και στα δύσκολα, δεν είναι κακή επιλογή δεν νομίζεις;

    Εμείς, σε συνεργασία με τη Birdphone, ένα κατάστημα που μπορεί να σου προσφέρει ατελείωτες επιλογές κινητών και πολλών ακόμη gadgets, σου χαρίζουμε ένα κινητό που αντέχει τα πάντα, ακόμη και “δύσκολες συνθήκες” σαν την αυριανή μέρα και υπόσχεται ότι θα είναι μαζί σου ακόμη και μετά το τέλος του κόσμου!


    Το Samsung Xcover 271 είναι ένα κινητό με γερή κατασκευή και κράση που μπορεί να αντέξει κάθε κακουχία. Διαθέτει αντιχαρακτική οθόνη και περίβλημα από ουρεθάνη, ενώ μπορεί να αντέξει σε πτώσεις, υγρασία και σκόνη. Διαθέτει ακόμη υψόμετρο, πυξίδα, χρονόμετρο και βηματόμετρο, για να σε ακολουθεί παντού, ακόμη και σε extreme καταστάσεις.

    Κατά τα άλλα, η συσκευή διαθέτει οθόνη 2,2 ιντσών ανάλυσης 240×320 pixels, κάμερα 2MPixels με δυνατότητα εγγραφής video, ραδιόφωνο FM, MP3 player, εσωτερική μνήμη 30MB και υποδοχή για κάρτες micro SD. Να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε ότι ενσωματώνει ΚΑΙ φακό για να αποτελεί τον καλύτερο σύντροφό σου ακόμη και στο σκοτάδι.

    Λάβε μέρος στο διαγωνισμό μας ΣΗΜΕΡΑ για να διεκδικήσεις το κινητό που θα σε συντροφεύει από αύριο στην εποχή που ξεκινά μετά την “καταστροφή” του κόσμου.

    Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή με 2 διαφορετικούς τρόπους, κάθε ένας από τους οποίους σου εξασφαλίζει μία μοναδική συμμετοχή:

    1) Κάνοντας σχόλιο κάτω από αυτό το θέμα
    2) Κάνοντας Public Share τη σχετική δημοσίευση μας στο Facebook

    Ο διαγωνισμός λήγει αύριο 21 Δεκεμβρίου στις 17:00 και ο νικητής θα ανακοινωθεί σε post στο digitallife.gr ΑΜΕΣΑ.

    Και αν σε “έφτιαξε” η ιδέα του ανθεκτικού κινητού, ακόμη κι αν δεν κερδίσεις το Samsung Xcover 271, μπορείς να επισκεφθείς τη σελίδα της Birdphone, για να βρεις πολλές ακόμη ανθεκτικές -και όχι μόνο- προτάσεις για την επικοινωνία σου, σε τιμές που δύσκολα θα τις βρεις αλλού!

    Χορηγοί διαγωνισμού: diagonismos.grKERDISETO, nethall.grwww.tixerakias.comSave&Win, jaba.gr,winthis.grmyfreeshop.grGlobalLikeme

    Όροι χρήσης

     

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles