21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η ώρα της διακοπής παροχής υπηρεσιών για την On Telecoms

    Το τέλος της On Telecoms έρχεται και επίσημα, με τους συνδρομητές της να καλούνται να βρουν νέο τηλεπικοινωνιακό πάροχο έως τις 30 Ιουνίου οπότε και η εταιρεία θα παύσει τις υπηρεσίες της.

    on-telecoms-paysi

    Σε ανακοίνωση που υπάρχει στη σελίδα της www.on.gr, η εταιρεία ενημερώνει τους συνδρομητές της ότι “παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλε το τελευταίο χρονικό διάστημα για την εξυγίανση της εν μέσω μιας ιδιαίτερα δυσχερούς οικονομικής συγκυρίας”, θα είναι σε θέση να σας παρέχει “τις υπηρεσίες τηλεφωνίας και τις λοιπές ηλεκτρονικές επικοινωνίες που απολαμβάνετε μέσω της σύνδεσής σας έως την 30.6.2015”.

    Ως εκ τούτου, οι συνδρομητές της “έχουν τη δυνατότητα με σχετικό αίτημα να αποχωρήσουν αζημίως (χωρίς κάποιο τέλος αποσύνδεσης/απενεργοποίησης) και χωρίς οποιοδήποτε περιορισμό από την εταιρεία, με την αυτονόητη υποχρέωση εξόφλησης τυχών οφειλόμενων τελών χρήσης των υπηρεσιών της”.

    Σημειώνεται επίσης ότι “για τη διασφάλιση της αδιάλειπτης παροχής υπηρεσιών και για την αποφυγή τυχόν προβλημάτων κατά τη διατήρηση των τηλεφωνικών αριθμών που χρησιμοποιείτε” η On Telecoms “σας καλεί να απευθυνθείτε άμεσα σε πάροχο υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών της επιλογής σας και να προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες μετάβασης σε άλλο δίκτυο ηλεκτρονικών επικοινωνιών το συντομότερο δυνατό, λαμβανομένων υπόψη των συναφών τεχνικών ζητημάτων”.

    Σε κάθε περίπτωση, η εταιρεία θα παύσει οριστικά τις υπηρεσίες της στις 30 Ιουνίου, γράφοντας ένα τέλος στη σχέση της με τους Έλληνες καταναλωτές.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles