18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Διαμαντίδης εναντίον Σπανούλη και… στη μέση το NBA 2K14!

    Όπως λογικά θα διάβασες ήδη, το gameslife και ο γράφων βρέθηκαν προχθες στη Μαδρίτη για την επίσημη παρουσίαση της Ευρωλίγκας στο NBA 2K14. Το «παρών» έδωσαν ουκ ολίγα μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού μπάσκετ, συμπεριλαμβανομένων των άλλοτε «Διόσκουρων» της Εθνικής μας ομάδας, Βασίλη Σπανούλη και Δημήτρη Διαμαντίδη. Αν και αμφότεροι δεν δηλώνουν ακριβώς… gamers, εντούτοις χάζευαν για αρκετή ώρα τους ψηφιακούς τους εαυτούς στην Casa de America της ισπανικής πρωτεύουσας και βέβαια δεν δίστασαν να απαντήσουν στις ερωτήσεις των εκπροσώπων του Τύπου.

    diamantidis-spanoulis-nba-2k14-0

    Ο αρχηγός του Ολυμπιακού και MVP του περασμένου φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας, ήταν ο πλέον κατάλληλος για να μιλήσει για τη διαφορετικότητα που προσδίδουν οι ευρωπαϊκές ομάδες στο NBA 2K14. Έχοντας ζήσει στον μαγικό κόσμο του NBA, ο V-Span αναγνώρισε ότι τα πάντα είναι θέμα… ατμόσφαιρας!

    «Η Ευρωλίγκα έχει κάνει βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση προκειμένου να φτάσει να προσφέρει κι αυτή ένα προϊόν ψυχαγωγίας όπως το NBA. Εκεί, τουλάχιστον στην κανονική περίοδο, αυτό που μετρά κατά βάση είναι το θέαμα. Τα πλέι οφ είναι άλλη ιστορία». Όσο για το τι είναι αυτό που κάνει το NBA τόσο εμπορικό; Αδιαμφισβήτητα η ποικιλία στους πρωταγωνιστές, σύμφωνα με τον Σπανούλη: «Το salary cap είναι κάτι πολύ σημαντικό και θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον αν μπορούσε να υιοθετηθεί κάτι τέτοιο και στην Ευρώπη από την Ευρωλίγκα ή ακόμα και στο ελληνικό πρωτάθλημα».

    Η υπόλοιπη συνέντευξη των παικτών στο gameslife! ;)

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles