16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Diamond Foundry: η… εταιρία κόσμημα της Silicon Valley

    Αυτά είναι: γιατί να κουράζεσαι να μαζεύεις διαμάντια από τα βάθη της γης όταν μπορείς απλά να τα κατασκευάσεις όπως η Diamond Foundry;

    diamond-3

    Γνωρίστε λοιπόν την εταιρία – κόσμημα της Silicon Valley, που χρησιμοποιεί έναν αντιδραστήρα πλάσματος που φτάνει σε θερμοκρασίες μεγαλύτερες και από αυτές του ήλιου, για να δημιουργήσει τα δικά της κοσμήματα χρησιμοποιώντας τμήματα από πραγματικά διαμάντια! Σύμφωνα με τον CEO της Diamond Foundry, Martin Roscheisen, στόχος τους είναι να μην μπορεί κανείς να ξεχωρίσει τα δικά τους διαμάντια από τα πραγματικά και… μάλλον το καταφέρνουν!

    diamond-foundry

    Η Diamond Foundry δημιουργήθηκε στα εργαστήρια και τους διαδρόμους του ΜΙΤ. Μετά από δύο χρόνια έρευνας και ανάπτυξης, ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2015 και κατάφερε να συγκεντρώσει 100.000.000 δολάρια από 12 πολυεκατομμυριούχους επενδυτές. Ανάμεσα σε αυτούς ο δημιουργός του Twitter, Evan Williams αλλά και ο ηθοποιός Λεονάρντο ντι Κάπριο. Όπως ανέφερε στο CNN ο δημιουργός και CEO της εταιρείας, «εκείνη την εποχή δεν μας ήξερε κανείς, αλλά ήταν πολύ σπάνιο να υπάρχει τεχνολογική εταιρεία στην Silicon Valley με αντικείμενο τα διαμάντια. Η φήμη μας εξαπλώθηκε γρήγορα».

    foundry

    Πλέον η Diamond Foundry σχεδιάζει την επέκτασή της στο Σαν Φρανσίσκο και το Λονδίνο, ενώ αυτή τη στιγμή δημιουργεί 300-600 πετράδια το μήνα και τα οποία, σύμφωνα με τον Roscheisen, έχουν πωληθεί σε διάστημα δύο εβδομάδων!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles