21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Διαρρέει και πάλι το λευκό Nexus 4

    Είχαμε διαβάσει φήμες γι’ αυτό από τον Ιανουάριο και να που έρχεται και πάλι στο προσκήνιο. Ο λόγος για το λευκό Nexus 4 που φαίνεται ότι ίσως ετοιμάζεται να βγει κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας.

    white nexus 4

    Η φωτογραφία που βλέπετε εδώ προέρχεται από το χρήστη Ervin Sue και δημοσιεύτηκε στο Google+. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι το αγόρασε από ένα τοπικό site στις Φιλιππίνες χωρίς όμως να αναφέρει λεπτομέρειες.

    Η συσκευή είναι ίδια με την black version, με τις πλαϊνές αλλά και την πίσω πλευρά της να είναι λευκές, ενώ η οπίσθια επιφάνειά της διαθέτει το ίδιο pixelated μοτίβο που μας είναι ήδη οικείο από το γνώριμό μας μοντέλο.

    Ίσως, λοιπόν, η Google και η LG κάνουν επίσημο ένα λευκό μοντέλο για τη συσκευή, το οποίο θα μπορούσε να ανακοινωθεί ακόμη και στο συνέδριο Google I/O που πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα. Όσο για τις διαφορές στα specs από την υπάρχουσα έκδοση, κάποιοι αναφέρουν ότι ίσως να υποστηρίζει LTE αλλά και να ενσωματώνει επεξεργαστή Snapdragon 600. Σε λίγες μέρες πιθανότατα θα μάθουμε περισσότερα…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles