16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Διαρρέουν φωτογραφίες από το Sony Honami, το νέο camera-phone των 20MPixels

    Το “Honami”Xperia i1 όπως είναι έως τώρα γνωστό), το αναμενόμενο camera-phone της Sony, πρωταγωνιστεί εδώ και καιρό στις φήμες της κινητής, όμως έως τώρα δεν είχαμε δει ιδιαίτερο φωτογραφικό υλικό από τη συσκευή σχεδόν σε τελική μορφή. Τώρα, φαίνεται ότι τα πράγματα αλλάζουν, καθώς το Gadget Helpline και ο χρήστης του Weibo @latter21 διαρρέουν φωτογραφίες από το νέο Sony των 20MPixels.

    Sony-Honami-01

    Πρόκειται για μια συσκευή με design που παραπέμπει στο Xperia Z, η οποία διαθέτει ένα τεράστιο ηχείο στο κάτω μέρος της, ωστόσο από τη φωτό δε φαίνεται να ενσωματώνει το Xenon Flash που διαβάσαμε σε προηγούμενες φήμες γι’ αυτήν. Η ανάλυση της κάμερας του δεν επιβεβαιώνεται από τη διαρροή, καθώς, όπως σημειώνει αυτός που είχε το κινητό στα χέρια του, το software της κάμεράς του απείχε πολύ από το να χαρακτηριστεί τελικό.

    Sony-Honami-03

    Περισσότερα στοιχεία για το Honami δεν μπορούμε να πάρουμε φυσικά από μερικές εικόνες, ωστόσο παίρνουμε μία ακόμη “γεύση” από τη συσκευή που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στην IFA 2013, όπου θα την ανακοινώσει η ιαπωνική εταιρεία.

    Sony-Honami-02

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles