23 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Διαρροή: Αυτή είναι η χωρητικότητα μπαταρίας των iPhone 16

    Ήρθε η στιγμή να πούμε μερικά πράγματα για τη χωρητικότητα των μπαταριών της  επερχόμενης σειράς iPhone 16 της Apple, καθώς μερικές ακόμη πληροφορίες διέρρευσαν  τις τελευταίες ώρες. Καλό είναι να έχετε υπόψη ότι η πηγή δεν θεωρείται 100% αξιόπιστη, οπότε καλό είναι να είμαστε επιφυλακτικοί.

    Πιο συγκεκριμένα, νέο leak εμφανίστηκε στο Weibo, σύμφωνα με το οποίο το iPhone 16 φέρεται να διαθέτει μπαταρία 3.561 mAh, δηλαδή κατά 6% μεγαλύτερη από τον προκάτοχό του, ενώ το μοντέλο Plus λογικά θα φτάσει στην αγορά με μπαταρία 4.006 mAh, που είναι κατά 9% μικρότερη από ό, τι είχε το iPhone 15 Plus. Δεν είναι ασυνήθιστο για ένα νέο μοντέλο να έχει ελαφρώς μικρότερη μπαταρία, αλλά δεν είναι και κάτι που συμβαίνει συχνά. Στην κατηγορία των Pro φημολογείται ότι το iPhone 16 Pro θα διαθέτει μπαταρία 3.355 mAh, κατά 2,5% μεγαλύτερη από την προκάτοχό του, ενώ το Pro Max φημολογείται ότι θα έχει μπαταρία 4.676 mAh, 5% μεγαλύτερη από το iPhone 15 Pro Max.

    Αυτή είναι η πρώτη φορά που διαρρέουν οι χωρητικότητες μπαταριών και για τα τέσσερα μοντέλα iPhone 16 και οι αριθμοί ταυτίζονται με μια προηγούμενη φήμη, αν και εκείνη παρέλειπε το Pro. Παράλληλα, πρόσφατη φήμη υποστηρίζει ότι η Apple θα κυκλοφορήσει το iPhone 16 Pro (και πιθανώς το Pro Max) στις νέες αποχρώσεις Space Black και Rose. Αυτές θα προσφέρονται πέραν του κλασικού λευκού και του γκρι.

    Όσον αφορά τη μικρότερη μπαταρία του μοντέλου Plus, σε πραγματικές συνθήκες αυτή η διαφορά μπορεί να αμβλυνθεί από βελτιώσεις αποδοτικότητας στο SoC, την οθόνη ή και τα δύο. Οπότε, ακόμα και αν αυτό επιβεβαιωθεί, δε συντρέχει λόγος ανησυχίας. Η οικογένεια iPhone 16 αναμένεται να παρουσιαστεί τον επόμενο Σεπτέμβριο στο ετήσιο event της Apple.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles