19.7 C
Athens
Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024
More

    Διαρροή! Δείτε το “καινοτόμο” touch strip του νέου MacBook Pro

    Αύριο Πέμπτη 27/10 είναι προγραμματισμένη η μεγάλη εκδήλωση της Apple, όπου θα γνωρίσουμε τα νέα MacBooks της εταιρείας, όμως αυτή η διαρροή κερδίζει από τώρα το ενδιαφέρον μας. Το MacRumors εντόπισε φωτογραφίες, κρυμμένες μέσα σε μία χθεσινή ενημέρωση για το macOS Sierra, οι οποίες δείχνουν ένα νέο MacBook Pro, με OLED display touch panel πάνω από το πληκτρολόγιό του καθώς και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

    macbook_pro_magic_mr

    Οι φωτογραφίες δείχνουν ένα MacBook Pro, με λεπτότερα bezels γύρω από τα πλήκτρα και την οθόνη του. Τα πλήκτρα φαίνονται πιο επίπεδα, υιοθετώντας το slim format που είχαμε δει και στο νέο MacBook. Ωστόσο, το highlight των φωτογραφιών που διέρρευσαν είναι το touch strip στο πάνω μέρος του πληκτρολογίου, μία ξεχωριστή κίνηση από την Apple που φημολογείται για μήνες.

    macbook_pro_touch_id

    Το strip αυτό, όταν ο υπολογιστής είναι ανοικτός, μπορεί να εμφανίσει χρώματα, buttons και σύμβολα, μάλιστα σε μία από τις φωτογραφίες φαίνεται να χρησιμοποιείται για τις ανάγκες του Apple Pay. Το touch strip αυτό ίσως μάλιστα ονομαστεί Magic Toolbar, ακολουθώντας την ονομασία άλλων “Magic” της Apple. Περισσότερα αύριο το βράδυ στο event της αμερικανικής εταιρείας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles