21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Διαρροή φωτογραφιών για το 5ιντσο Sony C6603 “Yuga”

    Φωτογραφίες που φέρεται να απεικονίζουν το 5ιντσο Sony “Yuga” C6603 έχουν κατακλύσει τις τελευταίες ώρες το Διαδίκτυο. Πρόκειται για ένα ταμπλετόφωνο που φαίνεται ότι ετοιμάζει η ιαπωνική εταιρεία και για το οποίο έχουν διαρρεύσει, έτσι κι αλλιώς, τις προηγούμενες ημέρες χαρακτηριστικά…


    Από τις photos που έχουν κυκλοφορήσει στο Διαδίκτυο, γίνεται αντιληπτό πως η συσκευή διαθέτει νέο unibody σχεδιασμό, διαφορετικό απ’ αυτόν που μας είχε συνηθίσει η Sony έως τώρα στις Xperia προτάσεις της. Φαίνεται, μάλιστα, ότι θα διαθέτει γυάλινη οπίσθια επιφάνεια στα πρότυπα του iPhone.

    Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του “Yuga”, σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα ενσωματώνει quad-core επεξεργαστή στο 1.5GHz, 2GB RAM, ενδεχομένως κάμερα 12MPixels, ενώ η 5ιντση οθόνη του θα υποστηρίζει ανάλυση 1080p.


    Δε γνωρίζουμε ακόμη πότε η συσκευή θα διατεθεί στην αγορά, τα specs, όμως, που έχουν διαρρεύσει ακούγονται άκρως ενδιαφέροντα, οπότε την αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Βέβαια, όσον αφορά την ακρίβεια των χαρακτηριστικών της, ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι, δεδομένου του “κακού” παρελθόντος όσον αφορά “διαρροές” που αφορούν την ιαπωνική εταιρεία… Υπομονή, λοιπόν.

    Πηγή: Ubergizmo

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles