21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Nowhereelse.fr: “Η Apple μόλις διέρρευσε το iPhone 6!” Λέτε να είναι αυτό; (update: fake το video)

    Update: Το υποτιθέμενο video από τις προετοιμασίες του WWDC 2014 αποδείχθηκε fake και ένας χρήστης του Reddit έχει την απόδειξη γιατί συμβαίνει αυτό! Ο χρήστης του Reddit με το όνομα likesthings δημοσίευσε μία φωτό από την αίθουσα, ισχυριζόμενος ότι ταιριάζει τέλεια με ένα frame του video.

    moscone-center

    Έτσι, όπως φαίνεται, ο δημιουργός του fake υλικού πήρε αυτή τη φωτό, την οποία βρήκε κάπου στη Google, την επεξεργάστηκε βάζοντας πάνω της mock ups από το iPhone 6 που έχουν διαρρεύσει στο Διαδίκτυο και, στη συνέχεια, δημιούργησε ένα video θέλοντας να κερδίσει τις εντυπώσεις.

    moscone-center-fake-iphone

    Και τα κατάφερε! Ακόμη, ωστόσο, κι αυτό το video είναι ψεύτικο και δε θα δούμε (όπως αναμενόταν) αύριο το iPhone 6, το γεγονός είναι ότι  οι ανακοινώσεις της Apple στο συνέδριο θα είναι πολλές και σημαντικές. Αναμένουμε!

    —————————————————————————————–

    Τη Δευτέρα ξεκινά το συνέδριο προγραμματιστών της Apple, WWDC 2014, και οι ανακοινώσεις θα είναι πολλές, με σημαντικότερη ίσως την παρουσίαση του iOS 8, όπως βλέπουμε και στο ακόλουθο banner που φωτογράφισε το The Verge. Και με το iPhone 6 τι γίνεται, θα ρωτήσουν μερικοί.

    iOS 8 Moscone Center The Verge

    Κι ενώ οι περισσότερες πληροφορίες θέλουν την επόμενη έκδοση του iPhone να ανακοινώνεται το Σεπτέμβριο, ένα “αινιγματικό” video από τις προετοιμασίες του WWDC 2014 έρχεται να δημιουργήσει νέα ερωτήματα. Δείχνει άραγε το iPhone 6; Και αν ναι, υπάρχει περίπτωση η Apple να “βιαστεί” και να το ανακοινώσει τη Δευτέρα;

    Τα νέα δεδομένα που έχουμε περιλαμβάνουν υλικό μόλις 10 δευτερολέπτων από το site Nowhereelse.fr το οποίο υποτίθεται ότι απεικονίζει το iPhone 6, κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών στο Moscone Center του San Francisco για το WWDC 2014.

    diarroi-iphone-6-wwdc

    Η συσκευή που εμφανίζεται φευγαλέα μοιάζει μεν και με το iPhone 5s, όπως επισημαίνουν, ωστόσο, από το γαλλικό site, θα μπορούσε να είναι το iPhone 6 με την αναμενόμενη οθόνη των 4,7 ιντσών. Αναφέρουν ότι έχει πιο στρογγυλεμένες άκρες από το iPhone 5s, αλλά και κάποιες ακόμη μικροδιαφορές στο design.

    Δείτε το video και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα, ακόμη, ωστόσο, κι αν δε δούμε iPhone 6 τη Δευτέρα, σίγουρα οι ανακοινώσεις της Apple θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον για την κατηγορία των smartphones, των tablets και όχι μόνο…

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles