23.3 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Διαρροή: Σε νέα χρώματα… έκπληξη τα iPhone 15

    Οι αλλαγές στο design της σειράς iPhone 15 έχουν διαρρεύσει εδώ και καιρό. Ωστόσο, η Apple κρατούσε ακόμα έναν… άσο στο μανίκι της, τουλάχιστον μέχρι σήμερα…

    Ο αξιόπιστος Apple insider ShrimpApplePro ανέφερε μια ακόμα διαρροή από το κινέζικο social media site Weibo, η οποία αποκαλύπτει ότι το iPhone 15 θα κυκλοφορήσει σε τρία νέα χρώματα: πράσινο, ανοιχτό κίτρινο και ροζ.

    Η πλήρης γκάμα των χρωμάτων θα είναι η ακόλουθη:

    -Midnight

    -Starlight

    -Green

    -Light Yellow

    -Pink

    -Product (RED)

    Αξίζει να σημειωθεί ότι το ανοιχτό κίτρινο είναι διαφορετικό από το υπάρχον έντονο κίτρινο φινίρισμα που είδαμε στη σειρά iPhone 14. Εάν είναι σωστή η διαρροή, αυτό θα σήμαινε ότι η Apple απομακρύνεται από τα μπλε, μοβ και το βαθύ κίτρινο φέτος. Ενώ οι απόψεις σχετικά με την επιλογή των χρωμάτων της Apple είναι υποκειμενικές, η πραγματική έκπληξη εδώ είναι η έκταση των αλλαγών. Η Apple τείνει να αλλάζει ένα ή δύο χρώματα κάθε χρόνο, αλλά όχι τρία. Επιπλέον, οι αποφάσεις εδώ είναι αποκαλυπτικές. Μια έκθεση αγοράς τον περασμένο Μάρτιο ανέφερε ότι το μπλε και το μοβ ήταν οι πιο δημοφιλείς επιλογές χρωμάτων για τους αγοραστές iPhone 14 και iPhone 14 Plus.

    Από την άλλη πλευρά, το ροζ είναι το χρώμα iPhone που οι καταναλωτές ζητούν με μανία εδώ και χρόνια. Οι φήμες για ένα ροζ φινίρισμα «τσιχλόφουσκας» διέρρευσαν για πρώτη φορά τον Μάρτιο, αν και η τότε έκθεση ανέφερε ότι θα εισαχθεί ένα νέο φωτεινότερο μπλε χρώμα. Η Apple έχει επίσης δείξει την προθυμία της να υποκύψει στη ζήτηση των πελατών φέτος κυκλοφορώντας ένα MacBook Air 15 ιντσών. Τα φινιρίσματα των μοντέλων iPhone 15 Pro και Pro Max έχουν αποτελέσει αντικείμενο παρόμοιων εικασιών, με αντικρουόμενες αναφορές ότι η Apple θα κυκλοφορήσει ένα hero color σε σκούρο κόκκινο ή βαθύ μπλε.

    Διαβάστε επίσης:

    Η Vodafone στηρίζει τους συνδρομητές της στην Ανατολική Αττική και στο Λουτράκι Κορινθίας που πλήττονται από πυρκαγιές

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles