24.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Διαρροή: Το Diablo 4 θα αποκτήσει DLC που κοστίζει 100 δολάρια

    Όταν η Blizzard αποκάλυψε το πρώτο expansion του Diablo 4 στο BlizzCon, ξέχασε να αναφέρει μια σημαντική λεπτομέρεια! Μέχρι στιγμής γνωρίζαμε ότι το Vessel of Hatred θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024 και θα περιλαμβάνει ένα νέο region και ένα class που δεν έχουμε δει στα προηγούμενα παιχνίδια Diablo. Αυτό που δε γνωρίζαμε είναι το πόσο βαθιά θα πρέπει να βάλουμε το χέρι στην τσέπη για να το αποκτήσουμε.

    Σύμφωνα με πρόσφατη διαρροή που μοιράστηκε το Bellular News στο YouTube, η Blizzard έχει κάνει αρκετές ερωτήσεις σε ορισμένους παίκτες σχετικά με τα μελλοντικά DLC και τα expansions του Diablo 4. Η έρευνα της εταιρείας περιλαμβάνει ερωτήσεις που συνδέονται και με τις τιμές. Σύμφωνα με τη διαρροή, δε θεωρείται απίθανο να δούμε πακέτα των 50, των 70, των 80 και των 100 δολαρίων.

    Και τα 4 πακέτα θα προσφέρουν πρόσβαση στο expansion, όμως τα bonus είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά στην τιμή.

    Τα βασικά bonus που αναφέρονται είναι το early access σε σημαντικά χαρακτηριστικά και προσθήκες ή σε game-changing content. Γνωρίζουμε ότι το Vessel of Hate θα εισαγάγει NPC companions, που, σύμφωνα με την Blizzard, θα προσφέρουν features όπως η πρόσβαση στο stash εν κινήσει και το gold pickup, αλλά οι πιο ακριβές βαθμίδες θα δίνουν πρόσβαση σε ολόκληρη σεζόν πριν το λανσάρισμα.

    Διαβάστε επίσης:

    Το Μάρτιο η κυκλοφορία του Dragon’s Dogma 2 (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles