24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Διάσημος παραγωγός του Hollywood: “Ήμουν κατάσκοπος των Ισραηλινών”

    O διάσημος παραγωγός του Hollywood, Arnon Milchan, αυτός ανάμεσα στην Angelina Jolie και τον Brad Pitt, παραδέχθηκε ανοιχτά πως υπήρξε κατάσκοπος των Ισραηλινών και πως την ώρα που έκανε σούπερ κινηματογραφικά deals, έκανε παράλληλα και deals με όπλα.

    arnon-milchan

    Ο Milchan που έκανε παραγωγή σε τεράστια hit όπως τα Pretty Woman και Fight Club, αλλά και στο φετινό 12 Years a Slave, παραδέχθηκε πως υπήρξε μέλος ενός δικτύου που αγόραζε όπλα για να ενισχύσει το πυρηνικό πρόγραμμα του Ισραήλ, το οποίο διαλύθηκε το 1987. Ο Milchan μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για το θέμα σε εκπομπή που μεταδόθηκε από την Ισραηλινή τηλεόραση, για το οποίο μάλιστα ακούγονταν εδώ και χρόνια διάφοροι ψίθυροι.
    “Ξέρετε πως είναι να είσαι ένας 20αρης που η πατρίδα του αποφάσισε να τον κάνει James Bond; Ουάου! Τι δράση! Ήταν συναρπαστικά!”. “Το έκανα για την πατρίδα μου και είμαι περήφανος γι’ αυτό” θα συμπληρώσει ο γεννημένος στο Ισραήλ Milchan, που μετακόμισε στο Hollywood στα ’70s. Μάλιστα όπως είπε και άλλα μεγάλα κινηματογραφικά ονόματα τον βοήθησαν στη δουλειά του, αλλά αρνήθηκε να δώσει λεπτομέρειες. Λογικά κάποιοι σήμερα στο Hollywood ξύπνησαν νιώθοντας πολύ άβολα…

    https://www.youtube.com/watch?v=v7dxz7TNhf4

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles