13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Διασταυρώνουν “ξίφη” οι δισεκατομμυριούχοι του πλανήτη! Το σχόλιο του Musk για τον “εκθρονισμό” του Bezos

    Με φόντο την κυριαρχία του διαστήματος, δύο πανίσχυροι άντρες συνεχίζουν να διασταυρώνουν τα ξίφη τους ανταλλάσσοντας διαφόρων ειδών χαρακτηρισμούς. Ο λόγος για τους Elon Musk και Jeff Bezos, των οποίων η κόντρα εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται σε εξέλιξη. Το τελευταίο «χτύπημα» μάλιστα ήρθε από την πλευρά του Musk. Κατά τη διάρκεια του Code Conference στο Λος Άντζελες, δήλωσε ότι κανείς «δε μπορεί να πάει στη Σελήνη με μηνύσεις, όσο καλοί και να είναι οι δικηγόροι του», αναφερόμενος στην πολιτική που ακολουθεί η Blue Origin του Jeff Bezos. Όπως ήταν λογικό, η Blue Origin έσπευσε να απαντήσει στην επίθεση, γνωστοποιώντας παράλληλα αρκετές μηνύσεις που έχουν πραγματοποιηθεί από την πλευρά της SpaceX προς την κυβέρνηση των ΗΠΑ και τη NASA:

    Σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα, εκπρόσωπος της Blue Origin ανέφερε:

    «Η SpaceX γνωρίζει πολύ καλά, εφόσον και η ίδια έχει ωφεληθεί από τις δικές της συχνές διαμαρτυρίες και καταθέσεις μηνύσεων εναντίον της NASA και της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, πως τέτοιες ενέργειες είναι κοινή πρακτική για την εξασφάλιση των κυβερνητικών κεφαλαίων».

    Η απάντηση, βέβαια, δεν άργησε να έρθει από την πλευρά της SpaceX και του Musk:

    «Η SpaceX έκανε μηνύσεις για να της επιτραπεί να ανταγωνιστεί. Η Blue Origin αντίθετα κάνει μηνύσεις για να σταματήσει τον ανταγωνισμό».

    Το μετάλλιο για τη δεύτερη θέση!

    Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με το Forbes, ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla βρέθηκε στην πρώτη θέση της κατάταξης των δισεκατομμυριούχων του πλανήτη. Η περιουσία του ανέρχεται στα 200,3 δισ. δολάρια. Στην δεύτερη θέση βρέθηκε ο Bezos, με περίπου 193,1 δισ. δολάρια. Ο Musk δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και προχώρησε και σε καυστικό σχόλιο, λέγοντας:

    «Στέλνω ένα γιγαντιαίο άγαλμα με το ψηφίο “2” στον Jeffrey B., μαζί με ένα ασημένιο μετάλλιο»!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles