15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ήρθε η στιγμή: μπορείς να αγοράσεις κι εσύ τα Kindle Fire HD στις 7 και 8,9 ίντσες από την Amazon

    Να επιτέλους που αισθανόμαστε πολίτες του μεγάλου χωριού που λέγεται κόσμος. Η Amazon σήμερα ανακοίνωσε τη διάθεση των Kindle Fire HD στις 7 και τις 8,9 ίντσες, σε 170 χώρες, μεταξύ αυτών και η Ελλάδα. Οι προπαραγγελίες ξεκίνησαν και οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν από 13 Ιουνίου.

    amazon kindle fire hd greece

    Τα Kindle Fire HD κυκλοφορούν στις ΗΠΑ από τον Νοέμβριο του 2012 και είναι τα tablets που πουλούν σαν «ζεστό ψωμί» σε όλες τις χώρες που διατίθενται. Για τον απλό λόγο ότι είναι έχουν καλή αναλογία ποιότητας και τιμής, συν ότι μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το τεράστιο περιεχόμενο της Amazon, όχι βέβαια στα Ελληνικά.

    Μπορείτε να τα δείτε το Kindle Fire HD στις 7 ίντσες από εδώ και το Kindle Fire HD στις 8,9 ίντσες εδώ και θα δείτε πως οι τιμές τους ξεκινούν από τα 214 και 289 δολάρια αντίστοιχα. Επιλέξτε ως χώρα την Ελλάδα και δείτε τις επιλογές αποστολής σας.

    Όσον αφορά το Amazon Android App store είναι και αυτό διαθέσιμο και στην Ελλάδα καθώς η Amazon ανακοίνωσε την διάθεσή του σε 200 χώρες σε όλο τον κόσμο.

    Kindle-Fire-HD-7

    Αν θέλουμε να θυμηθούμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά για τα HD tablets της σειράς Kindle Fire, να αναφέρουμε πως έχουν οθόνη ανάλυσης 1920×1200 pixels. Ο επεξεργαστής που χρησιμοποιείται είναι ο OMAP 4470 της Texas Instruments που θεωρείται αρκετά καλύτερος από τον Tegra 3.  Σημειώστε στις ιδιαιτερότητες των συσκευών το dual band Wi-Fi τόσο στα 2.4 GHz, όσο και στα 5. Με δύο κεραίες και προσαρμοσμένη τεχνολογία MIMO που αξιοποιεί στο έπακρο τα ραδιοκύματα, τα Kindle Fire HD εξασφαλίζουν υψηλές ταχύτητες συνδεσιμότητας για να μπορεί κανείς να κατεβάσει με άνεση HD περιεχόμενο. Η διαθέσιμη μνήμη των συσκευών είναι στα 16 GB και τα 32GB, ενώ διαθέτουν πρόσθια κάμερα για πραγματοποίηση βιντεοκλήσεων.

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles