16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Διαθέσιμη η σουίτα CS6 της Adobe προς αγορά

    Σήμερα, επισήμως πια, είναι διαθέσιμη προς αγορά τη σουίτα CS6 της Adobe, online (επιτέλους). Προς το παρόν, μπορείτε να αγοράσετε μόνο τα πλήρη πρόγραμματα, αλλά αν θέλετε να περιμένετε μέχρι το λανσάρισμα του Adobe Creative Cloud και να «μισθώνετε» τα προγράμματα της σουίτας με το μήνα, ανάλογα τη χρήση, θα πρέπει να περιμένετε μέχρι τις 11 Μαϊου.

    Αν θέλετε να δείτε τα προϊόντα της Creative Suite 6 κάντε κλικ εδώ.

    Το Creative Suite 6 της Adobe, είναι ένα από τα πιο σημαντικά release της εταιρείας, τουλάχιστον γι αυτούς που την χρησιμοποιούν ως εργαλείο. Σημαντικές είναι οι αλλαγές στο Photoshop, τόσο στο περιεχόμενο όσο και στη διαχείρισή του, αλλαγές που υπόσχονται να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των πιο απαιτητικών και δημιουργικών χρηστών.

    Πολλά είναι τα σχόλια για τις υψηλές τιμές των προϊόντων της νέας σουίτας της Adobe, όπως παραδείγματος χάρην η τιμή του Photoshop που είναι στα 699 δολάρια. Πρέπει να επισημάνουμε όμως πως τα προγράμματα αυτά απευθύνονται σε αυτούς που τα χρησιμοποιούν σαν εργαλείο δουλειάς και όχι στο μέσο καταναλωτή.

    Αν πάραυτα θέλετε να πάρετε μία μικρή εικόνα από το δημοφιλές πρόγραμμα και την ανανεωμένη του έκδοση, μπορείτε να μπείτε εδώ.

    Πηγή: 9to5mac

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles