18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Διαθέσιμη για download η νέα έκδοση delos 5.2: Επεκτείνει τις δυνατότητες των συσκευών devolo Magic

    devolo Magic 2 WiFi Multiroom Kit_Picture3_small

    Μεγαλύτερη άνεση και ευκολότερη χρήση στους κατόχους συσκευών devolo Magic, προσφέρει η νέα έκδοση 5.2 του devolo operating system (delos), το οποίο είναι άμεσα διαθέσιμο προς download. Οι εξελιγμένες, νέες λειτουργίες του delos 5.2, εστιάζουν στη βελτίωση του γονικού ελέγχου,  επιτρέποντας στους χρήστες να παρακολουθούν πιο εύκολα το χρόνο που αφιερώνουν τα μικρά παιδιά, μπροστά από μία οθόνη, καθώς και τα sites τα οποία επισκέπτονται. Επίσης, προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη ευκολία σχετικά με τη ρύθμιση του guest Wi-Fi. 

    Επιπρόσθετα, οι δυνατότητες του νέου λειτουργικού συστήματος της devolo που φέρει την ονομασία delos, μπορούν να επεκταθούν με την προσθήκη δωρεάν αναβαθμίσεων. Η ευχρηστία της έκδοσης delos 5.2, ξεκινά με ένα auto – update. Οι χρήστες του devolo Magic ξεκινούν απλά το update του συστήματος χρησιμοποιώντας το app Home Network ή το devolo Cockpit browser software.

    Για το οικιακό δίκτυο του devolo Magic η ενημέρωση γίνεται πανεύκολα, με την ενεργοποίηση της επιλογής της “Αυτόματης ενημέρωσης”, όπου το σύστημα αναλαμβάνει την ενημέρωση αυτόματα.

    Ο «καλός οικοδεσπότης» στο Wi-Fi φαίνεται

    Εάν έχετε επισκέπτες και θέλετε να τους παρέχετε Wi-Fi το delos 5.2, κάνει την εν λόγω διαδικασία εύκολη και αποτελεσματική. Θα χρειαστούν απλά μόνο μερικά κλικ, μέχρι να δημιουργήσετε ένα δίκτυο για τους καλεσμένους σας στο Home Network app και εκείνοι θα μπορούν να συνδεθούν σε χρόνο μηδέν. Η εφαρμογή επιτρέπει επίσης τη δημιουργία guest access key για manual entry, αλλά και QR code. Έτσι, με ένα smartphone ή ένα tablet μπορεί κανείς φωτογραφίζοντας τον QR code, να συνδεθεί αυτόματα στο guest Wi-Fi.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι η νέα έκδοση του delos 5.2, παρέχει την δυνατότητα τα guest networks  να ρυθμιστούν για προκαθορισμένο χρόνο και να απενεργοποιηθούν αυτόματα μετά τη λήξη του χρόνου αυτού.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles