19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Διαθέσιμη για όλους η εφαρμογή Pipe για μεταφορά αρχείων έως 1GB μέσω Facebook

    Μετά από περισσότερο από ένα χρόνο σε περίοδο beta testing, το Pipe, μία εφαρμογή που σας επιτρέπει να στέλνετε μεγάλα αρχεία στους φίλους σας μέσω Facebook, είναι πλέον διαθέσιμη επίσημα…

    Pipe APP

    Από το Pipe οι προσκλήσεις στάλθηκαν πρώτα σε όσους είχαν ζητήσει early access στην εφαρμογή, πρακτικά όμως όλοι οι χρήστες μπορούν πλέον να εγκαταστήσουν το app και να αρχίσουν να αξιοποιούν τις δυνατότητές του.

    Το Pipe προσφέρει δυνατότητα μεταφορά αρχείων μεγέθους έως και 1GB μέσω Facebook, ανάμεσα σε δύο χρήστες του δημοφιλούς social network. Και μπορεί να υπάρχουν και άλλες λύσεις για να αποστείλετε ένα αρχείο σε κάποιον φίλο σας (WeTransfer, Dropbox κ.ο.κ), όμως η εφαρμογή “ποντάρει” στο γεγονός ότι δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν συνέχεια ανοικτό το Facebook και τους διευκολύνει δίνοντάς τους τη δυνατότητα να κάνουν την αποστολή χωρίς να βγουν από το περιβάλλον του, κάνοντας απλά drag & drop το αρχείο στο application.

    pipe4

    Μέσω του Pipe έχετε πρόσβαση σε μία λίστα με όλους τους φίλους σας. Μπορείτε, ωστόσο, να στείλετε απευθείας ένα αρχείο μόνο σε όσους είναι online στο chat του Facebook, ενώ, όσον αφορά τους υπόλοιπους, το αρχείο αποθηκεύεται σε ένα locker απ’ όπου μπορούν να το κατεβάσουν αργότερα (σε αυτή την περίπτωση, το όριο του αρχείου περιορίζεται στα 100MB).

    Η εφαρμογή λειτουργεί, ανοίγοντας μία P2P σύνδεση ανάμεσα σε εσάς και στο φίλο σας που επιθυμείτε να μοιραστείτε το αρχείο μαζί του, χωρίς να μεσολαβεί κάποιος server ή να εμπλέκεται κάπου το Facebook. Υποστηρίζει οποιαδήποτε μορφή αρχείου, ενώ μπορείτε να πραγματοποιήσετε την αποστολή σε οποιονδήποτε φίλο σας ακόμη και κάποιον που δεν έχει εγκαταστήσει ακόμη την εφαρμογή. Απλά του στέλνετε την αίτηση και στη συνέχεια του ζητείται να εγκαταστήσει το app πριν κατεβάσει το αρχείο.

    pipe

    Δείτε ένα Promo Video του Pipe που περιγράφει τις δυνατότητές του

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles