23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Διαθέσιμη και στην Ευρώπη η κιθάρα της Ellie από το Last of Us 2

    Στις περισσότερες περιπτώσεις η μουσική και τα video games συνδυάζονται με τον καλύτερο τρόπο. Γι’ αυτό και η Sony πλέον διαθέτει την αληθινή κιθάρα της Ellie από το Last of Us 2 και στην Ευρώπη. Μέχρι στιγμής η κιθάρα ήταν διαθέσιμη μόνο στην αγορά Ν. Αμερικής. Όμως, από εδώ και στο εξής οι φανς του δημοφιλούς video game μπορούν να διαλέξουν το μουσικό όργανο που ανταποκρίνεται στο δικό τους γούστο, καθώς κυκλοφορούν όχι ένα αλλά δύο μοντέλα στην ευρωπαϊκή αγορά.

    Οι κιθάρες που είναι διαθέσιμες στην ευρωπαϊκή αγορά

    Το πρώτο μοντέλο αποτελεί ειδική έκδοση της ακουστικής κιθάρας Taylor 314ce. Είναι ίδια με αυτή του βλέπουμε στο παιχνίδι και ξεχωρίζει για τα υψηλής ποιότητας υλικά. Η τιμή της ανέρχεται στα 2,399.15 ευρώ.

    Το δεύτερο μοντέλο βασίζεται στην ακουστική κιθάρα Taylor GS Mini. Ξεχωρίζει από ένα σχέδιο στο μπροστινό της μέρος που βασίζεται στο γνωστό τατουάζ της Ellie. Η τιμή της συγκεκριμένης κιθάρας είναι 733.72 ευρώ.

    Προς το παρόν βέβαια η χώρα μας δεν είναι μέσα στις χώρες που εξυπηρετούνται από το ηλεκτρονικό κατάστημα Playstation Gear, αλλά με έναν γνωστό στο εξωτερικό όλα γίνονται!

    Μάθετε περισσότερα εδώ

    Διαβάστε επίσης:

    Βήματα κατά του ρατσισμού για τη βιομηχανία των video games (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles