15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Διαθέσιμη στο Disney+ η πρωτότυπη κωμική σειρά «Extraordinary»

    Η νέα πρωτότυπη κωμική σειρά «Extraordinary» είναι από σήμερα διαθέσιμη, με όλα τα επεισόδια, αποκλειστικά στο Disney+. Η σειρά διαδραματίζεται σε έναν κόσμο όπου όλοι άνω των 18 έχουν μια υπερδύναμη. Όλοι, εκτός από την 25χρονη Τζεν, που ακόμη περιμένει να εμφανιστεί η δική της δύναμη. Δεν την απασχολεί καν τι θα μπορούσε να είναι αυτή η υπερδύναμη: Σούπερ ταχύτητα; Μάτια λέιζερ; Η δυνατότητα να συνδέει ένα USB με τον σωστό τρόπο κάθε φορά; Οτιδήποτε κι αν είναι, θα το αποδεχτεί. Χωρίς υπερδύναμη, η Τζεν νιώθει παραμελημένη.

    Οι ανασφάλειες της επιδεινώνονται από το γεγονός ότι είναι κολλημένη σε μια δουλειά χωρίς προοπτικές σε ένα μαγαζί με είδη πάρτι και από το ότι ο περιστασιακός εραστής της, Λουκ, είναι ένα αγόρι που έχει την ενοχλητική υπερδύναμη να πετάει. Ευτυχώς, η Τζεν έχει στο πλάι της την καλύτερη της φίλη από το σχολείο, την Κάρι, της οποίας η αστείρευτη θετικότητα την κρατάει από το να πέσει στα βάθη της αυτολύπησης. Οι δυο τους μοιράζονται ένα διαμέρισμα στο Ανατολικό Λονδίνο με το αγόρι της Κάρι, τον Κας και με έναν αδέσποτο γάτο που η ομάδα ονομάζει Σπερματάρχη μετά από ένα ατυχές συμβάν. Η Κάρι έχει την υπερδύναμη να εντοπίζει νεκρούς, αλλά νιώθει ότι η υπερδύναμη της έχει επισκιαστεί και δεν ενδιαφέρεται κανείς για το τι έχει να πει. Ο Κας παίρνει την υπερδύναμη του πολύ σοβαρά, αφού έχει την ικανότητα να γυρίζει τον χρόνο πίσω, αλλά δεν φαίνεται να τη χρησιμοποιεί για να αναιρέσει μικρές αμήχανες στιγμές που λέει ακριβώς το λάθος πράγμα στη λάθος στιγμή, στην πολύπαθη Κάρι.

    Χαμένη σε έναν μπερδεμένο κόσμο, έχοντας λίγη ελπίδα και πολλή απόγνωση, η Τζεν, ξεκινά το ταξίδι της για να βρει την πιθανή υπερδύναμη της. Στην πορεία, θα ανακαλύψει τη χαρά που κρύβεται στο πώς είναι να νιώθει κάποιος, περίπου ΟΚ.

    Στο «Extraordinary» συμμετέχει ένα καστ ανερχόμενων ταλέντων από το Ηνωμένο Βασίλειο, που περιλαμβάνει τους Máiréad Tyers (Τζεν), Sofia Oxenham (Κάρι), Bilal Hasna (Κας) και Luke Rollason (Σπερματάρχης). Στο καστ συμμετέχουν επίσης οι Siobhan McSweeney (η μαμά της Τζεν, Μαίρη), ο Robbie Gee (ο θετός μπαμπάς της Τζεν, Ίαν), η Safia Oakley-Green (η ετεροθαλής αδερφή της Τζεν, Άντυ) και ο Ned Porteous (Λουκ).

    Το σενάριο υπογράφει η συγγραφέας και δημιουργός της σειράς Emma Moran, μια ξεχωριστή πρωτοεμφανιζόμενη σεναριογράφος με χαρακτηριστική άποψη. Η σκηνοθεσία είναι των Toby McDonald (Ragdoll), Jennifer Sheridan (Rules of the Game) και Nadira Amrani (On the Edge). Η νέα σειρά «Extraordinary» είναι μια φρέσκια, πρωτότυπη κωμωδία για το πώς είναι να είσαι νέος και να βρίσκεις τα πατήματά σου σε έναν μπερδεμένο κόσμο, ως ένας ακόμα συνηθισμένος άνθρωπος. Εκτελεστικοί παραγωγοί του «Extraordinary» είναι οι Sally Woodward Gentle, Lee Morris και Charles Dawson. Εταιρεία παραγωγής είναι η Sid Gentle Films, η οποία βρισκόταν πίσω από το «Killing Eve» και έχει βραβευτεί με BAFTA, Χρυσή Σφαίρα, Emmy και Peabody. Παραγωγός της σειράς είναι ο Charlie Palmer και εκτελεστικός παραγωγός η Johanna Devereaux, Vice President, Scripted Content, του Disney+.

    Διαβάστε επίσης:

    Έσπασε νέο ρεκόρ το The Last of Us! 5,7 εκατ. τηλεθεατές παρακολούθησαν το 2ο επεισόδιο

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles