15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Διαβάστε στο νέο τεύχος του περιοδικού «Κινητή Τηλεφωνία & Τηλεπικοινωνίες CY» που κυκλοφορεί: Αυξημένες ευκαιρίες δημιουργεί το Internet of Things!

    Με αναλυτικό αφιέρωμα στις Αυξημένες ευκαιρίες που δημιουργεί το Internet of Things κυκλοφόρησε την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016 το νέο τεύχος του περιοδικού «Κινητή Τηλεφωνία & Τηλεπικοινωνίες CY» καθώς δισεκατομμύρια συσκευές αναμένεται να διασυνδεθούν τα επόμενα χρόνια, οι επιχειρήσεις ενημέρωσης και ψυχαγωγίας είναι σε ιδανική θέση για να αποκτήσουν σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα στην αγορά μέσω της χρήσης εφαρμογών ΙοΤ. Οι δυνατότητες που προσφέρονται στο χώρο της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας εκτείνονται από τη δημιουργία, τη μετάδοση και την εξατομίκευση περιεχομένου για νέες τεχνολογικές πλατφόρμες, έως και τη μέτρηση της χρήσης των μέσων επικοινωνίας μέσω τεχνικών ανάλυσης δεδομένων.

    kiniti-oct-2016

    Στο νέο τεύχος μπορείτε επίσης να διαβάσετε:

    HOT SPOT: Sony Xperia XA Ultra «Αναβαθμίστε τις selfie σας..». Με μια κορυφαία κάμερα στα 16 MegaPixel και σταθεροποιητή που εξασφαλίζει κορυφαίες selfies, διαθέσιμο από την 1η Νοεμβρίου έως 25 Νοεμβρίου χωρίς αρχικό κόστος στο πρόγραμμα RED 3 της Cytamobile Vodafone αποκλειστικά από τα Cyta Shops και το Δίκτυο συνεργατών της Cyta.

    Mobile broadband: Το 2016 οι συνδρομές του mobile broadband αυξάνονται κατά 20% κάθε χρόνο, και συγκεκριμένα κατά 140 εκ. μόνο μέσα στο 1ο τρίμηνο του 2016. Οι συνδρομές LTE συνεχίζουν να αυξάνονται με μεγάλο ρυθμό, σημειώνοντας 150 έκ. νέους συνδρομητές.

    Feature: IFA 2016 – Τα πάντα για τη μεγάλη γιορτή της τεχνολογίας

    ΕΡΕΥΝΑ: Οι τεχνολογικές τάσεις στις επιχειρήσεις το 2016

    MEGATEST: Τα πιο «κομψά» smartphones της αγοράς 

    HOW TO: Apple Watch battery tips! Και ελέγξτε το PS4 από το smartphone σας

    Δείτε επίσης τα νέα: Lenovo Phab 2, HP Elite X3, Huawei Honor 8, Samsung Galaxy On7 Pro, ZTE Nubia Z11 και Asus Zenfone 3 Deluxe

    Περισσότερα στην έντυπη έκδοση της «Κινητής» που κυκλοφόρησε την Παρασκευή  28 Οκτωβρίου 2016 στα περίπτερα σε όλη την Κύπρο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles