20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Διαβάστε στο νέο τεύχος του περιοδικού «Κινητή Τηλεφωνία & Τηλεπικοινωνίες CY» που κυκλοφορεί σήμερα: To 2015 μας αποχαιρετά με μπόλικες «high-tech» συγκινήσεις!

    To 2015 που μας αποχαιρετά σήμερα, ήταν για τον κόσμο της υψηλής τεχνολογίας, των gadgets, των smartphones και των wearables, μία χρονιά γεμάτη με μπόλικες «high-tech» συγκινήσεις. Είναι όμως το Force Touch το next big thing της βιομηχανίας; Η Apple, η Huawei αλλά και πολλοί άλλοι κατασκευαστές επενδύουν πολλά στην ανάπτυξη και διάδοση της Force Touch τεχνολογίας, η οποία ουσιαστικά δίνει τη δυνατότητα σε ένα smartphone να αντιλαμβάνεται την πίεση που ασκεί ο χρήστης στην οθόνη του. Πιστεύετε ότι το Force Touch θα αλλάξει την εμπειρία που μας χαρίζουν τα σημερινά smartphones ή μήπως πρόκειται για ένα ακόμη «πυροτέχνημα» του marketing; Διαβάστε για να μάθετε… στο νέο τεύχος του μηνιαίου περιοδικού «Κινητή Τηλεφωνία & Τηλεπικοινωνίες CY» που κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015.

    kiniti cover dec 2015

    Στο νέο τεύχος μπορείτε επίσης να διαβάσετε: 

    Όλα όσα θέλατε να μάθετε για το… «ζαχαρωτό» της Google, ή αλλιώς τη νέα έκδοση 6.0 Marshmallow! Ναι, ναι καλά διαβάζετε. Αυτό είναι ένα… γλύκισμα που σίγουρα δεν θέλετε να χάσετε. Όχι εσείς δηλαδή, αλλά το Android smartphone σας, που σίγουρα εδώ και καιρό έχει επιθυμήσει τη νεότερη έκδοση του Android 6.0! Θέλετε να μάθετε τι νέο φέρνει στην καθημερινότητά σας η επόμενη major αναβάθμιση του Android OS; 

    Γονικός έλεγχος στο… κινητό! «Απλά, λιτά, κατανοητά και χωρίς πολλούς τεχνικούς όρους, μάθετε τον τρόπο για να ελέγχετε την πρόσβαση των παιδιών στο κινητό σας ή -ακόμα καλύτερα- στο δικό τους (αν έχουν). Τι περιμένετε;» 

    Interview Νίκος Χαραλάμπους – Γενικός Διευθυντής Cyta Ελλάδος: «Γυρίσαμε εξαρχής την πλάτη σε παραδοσιακές, ακριβές και ανελαστικές τεχνολογίες»

    Δείτε επίσης τα νέα:

    HTC One A9 «Με high-end δυνατότητες, εντυπωσιάζει με τις διαστάσεις και την ποιότητα κατασκευής του»

    Microsoft LUMIA 950 «κάνει τη διαφορά από το πρώτο «κλικ» της κάμεράς του»

    Vodafone Smart Speed 6 «Για όσους δεν θέλουν να ξοδέψουν μια «περιουσία» για ένα 4G smartphone!»

    LG G Vista 2 8 πυρήνες στα ενδότερα του… δουλεύουν «υπερωρίες»

    Περισσότερα στην έντυπη έκδοση της «Κινητής» που κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015 στα περίπτερα σε όλη την Κύπρο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles