18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Διαβάστε στο νέο τεύχος του περιοδικού «Κινητή Τηλεφωνία & Τηλεπικοινωνίες Cy» που κυκλοφόρησε το Σάββατο: Πραγματικότητα το αυτό-οδηγούμενο όχημα της Apple; Εξελίξεις, εξαγορές και… ατυχήματα

    kin cover oct 2015 tetragono

    Με κεντρικό αφιέρωμα στo αυτό-οδηγούμενο όχημα της Apple: Self driving cars – Εξελίξεις, εξαγορές και… ατυχήματα και το iPhone 6s στο εξώφυλλο του, κυκλοφόρησε το Σάββατο το νέο τεύχος του περιοδικού «Κινητή Τηλεφωνία & Τηλεπικοινωνίες Cy».

    Σε πολύ καλό δρόμο για την κατασκευή ενός ηλεκτρικού αυτό-οδηγούμενου αυτοκινήτου φέρεται να βρίσκεται η Apple, που μέσα από το μυστικό project Titan, εμφανίζεται έτοιμη για τις πρώτες δοκιμές του αυτό-οδηγούμενου μοντέλου οι οποίες θα πραγματοποιηθούν, στο GoMentum Station, μία έκταση 2100 στρεμμάτων στην περιοχή του Σαν Φρανσίσκο, όπου συναντήθηκαν οι μηχανικοί της Apple. Η συγκεκριμένη πρώην ναυτική βάση προσφέρει συνθήκες αντίστοιχες με το πραγματικό οδικό δίκτυο, ωστόσο κάτω από συνθήκες άκρας μυστικότητας… Παράλληλα, πρόσφατες μελέτες στο Ηνωμένα Βασίλειο έδειξαν πως η χρήση των αυτοοδηγούμενων οχημάτων θα μειώσει, σε ετήσια βάση, κατά 2.500 τους θανάτους στην άσφαλτο, μέχρι το 2030…

    Στο νέο τεύχος μπορείτε επίσης να διαβάσετε: 

    COVER STORY: Οι εταιρείες υψηλής τεχνολογίας φέρνουν την παραγωγή πιο κοντά στη ζήτηση «Οι εταιρείες υψηλής τεχνολογίας στην Ευρώπη αναμένουν ισχυρή ανάπτυξη στη βιομηχανία τους και προετοιμάζονται γι’ αυτήν, ζυγίζοντας ένα ευρύτερο φάσμα παραγόντων κατά την κατασκευή των δικτύων της εφοδιαστικής αλυσίδας παραγωγής, σύμφωνα με τους Ευρωπαίους ερωτηθέντες στην πέμπτη ετήσια παγκόσμια έρευνα….»

    ΘΕΜΑ: Υποτιμούν τους κινδύνους από το BYOD (bring-your-own-device) οι επιχειρήσεις – Περισσότερο ευάλωτες οι μικρές / πολύ μικρές επιχειρήσεις «έρευνα έδειξε ότι τα 2/3 (62%) των ιδιοκτητών επιχειρήσεων και των εργαζομένων παγκοσμίως χρησιμοποιούν σήμερα τις προσωπικές φορητές συσκευές τους στην εργασία τους. Συνεπώς, το BYOD δεν είναι πλέον μια αναπτυσσόμενη τάση, αλλά μια ευρέως αποδεκτή επιχειρηματική πρακτική, η οποία επηρεάζει εταιρείες κάθε μεγέθους – από πολύ μεγάλους οργανισμούς (5.000 εργαζόμενοι και άνω) έως τις πολύ μικρές επιχειρήσεις (με λιγότερους από 25 εργαζομένους). Ωστόσο, οι στάσεις απέναντι στην προστασία των δεδομένων που βρίσκονται σε φορητές συσκευές απέχουν πολύ από την ιδανική προσέγγιση της ασφάλειας.

    BUSINESS: Let’s talk Cablenet Business... Ένα νέο σύνολο υπηρεσιών από την Cablenet Business, που επιτρέπει σε κάθε επιχείρηση να εκσυγχρονιστεί, να αποκτήσει καινοτόμο χαρακτήρα, να αυξήσει την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητά της, μειώνοντας παράλληλα τα λειτουργικά της έξοδα! 

    FEATURE Γνωρίστε τα εναλλακτικά OSes του Android! «Την στιγμή που οι πλατφόρμες των Google με το Android και Apple με το iOS στα iPhone/iPad μονοπωλούν την αγορά των smartphone και tablets, έχοντας μερίδιο πάνω από το 90% και της Microsoft με το Windows Phone 8.1 OS στην τρίτη θέση και την Blackberry (πρώην RIM) τέταρτη και «καταϊδρωμένη», η αγορά δείχνει ότι έχει χώρο για άλλους πρωταγωνιστές, αρκεί φυσικά να αποδείξουν την αξία τους! Ο λόγος για τέσσερα εναλλακτικά…

    Στο νέο τεύχος δείτε επίσης: 

    LONG TERM TEST: HTC One M9 «Το πληρέστερο μοντέλο που βγήκε ποτέ από τα εργαστήρια της HTC»

    PREVIEW: iPhone 6S «Πιο ισχυρό, με διπλάσια RAM και ανανεωμένο iOS»

    MEGATEST: Τα καλύτερα phablets της αγοράς! 

    HOW TO: Jailbreak iOS 8.4 «και… σπαστε τα δεσμά του iPhone 6» και… 8 διαφορετικοί Android Launchers! 

    Περισσότερα στην έντυπη έκδοση της «Κινητής» που κυκλοφόρησε το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015 στα περίπτερα σε όλη την Κύπρο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles