21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Διαβάστε στο νέο τεύχος του περιοδικού «Κινητή Τηλεφωνία & Τηλεπικοινωνίες CY» που κυκλοφορεί: IFA 2018 – Τα πάντα για τη μεγάλη έκθεση – γιορτή της τεχνολογίας!

    Η αυλαία έπεσε για μια ακόμα φορά στο Βερολίνο και την φετινή έκθεση τεχνολογίας IFA 2018. Χιλιάδες επισκεπτών και εκπροσώπων Τύπου που συνέρρευσαν στην Γερμανική πρωτεύουσα είχαν την τύχη να απολαύσουν εκατοντάδες νέα προϊόντα και πρωτοποριακές τεχνολογίες που θα κυριαρχήσουν μέχρι… την επόμενη χρονιά. Δυναμικά το παρών του στην IFA 2018 έδωσε για άλλη μια χρόνια το περιοδικό «Κινητή Τηλεφωνία & τηλεπικοινωνίες Cy» με τριμελή ομάδα δημοσιογράφων που βρέθηκε στο Βερολίνο, η οποία σας μεταφέρει στο τεύχος που έχετε στα χέρια σας, τις σημαντικότερες ανακοινώσεις, πλούσιο υλικό και τις παρουσιάσεις των νέων τεχνολογικών επιτευγμάτων των μεγάλων κατασκευαστών που συμμετείχαν στην έκθεση IFA 2018.

    Διαβάσετε επίσης: Καταλυτικός ο ρόλος της Cyta, στο νέο ψηφιακό περιβάλλον 

    Θέτει τις βάσεις για ένα μέλλον δυναμικό και αισιόδοξο με προορισμό τη νέα ψηφιακή εποχή.

    Ποια είναι, ωστόσο, η κατάσταση σήμερα στη χώρα μας; ποσό μακρύς είναι ο δρόμος που έχει ακόμη να διανύσει η Κύπρος μέχρι την πλήρη ψηφιοποίηση της, πόσο κοντά θα έρθει η Κύπρος στην Κοινωνία του Gigabit με την υλοποίηση του μεγάλου έργου ανάπτυξης δικτύου οπτικών ινών από την Cyta, και πως αυτό θα συμβάλλει στην ανάπτυξη νέων τεχνολογιών, όπως το Internet of Things, το Artificial Intelligence κ.α.; ποια είναι τα απτά οφέλη που προσφέρει ο ψηφιακός μετασχηματισμός στις Κυπριακές και ξένες επιχειρήσεις που εδρεύουν στο νησί; Απαντήσεις σε αυτά τα ερώτημα αναζητήσαμε και λάβαμε από την κυρία Μαρία Δάμαλου Χατζηγεωργίου, Διευθύντρια Επιχειρηματικής Αγοράς της Cyta.

    Στο νέο τεύχος της «Κινητής» μπορείτε επίσης να διαβάσετε: 

    AI: LG – Τεχνητή νοημοσύνη για μια καλύτερη ζωή

    TECHNOLOGY: Αυτός είναι ο μικρότερος υπολογιστής στον κόσμο!

    PREVIEW: Xiaomi REDMI 6, One Plus 6, Samsung Galaxy J6

    MEGATEST: Τα κορυφαία smartphones του 2018!

    ΗΟW TO: Τrack tour iPhone!

    Περισσότερα στην έντυπη έκδοση της «Κινητής» που κυκλοφόρησε το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στα περίπτερα σε όλη την Κύπρο.

    kiniti september cover 2018

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles