13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Διαβάστε στο νέο τεύχος του περιοδικού «Κινητή Τηλεφωνία & Τηλεπικοινωνίες CY» που κυκλοφορεί: Κορυφαία 4G Smartphones και διπλάσια MΒ από τη Cytamobile-Vodafone

    Η Cyta φέτος το καλοκαίρι σπάει τα ρεκόρ, προσφέροντας σε εξαιρετικές τιμές όλα τα κορυφαία 4G smartphones της αγοράς σε συνδυασμό με τα προγράμματα RED της Cytamobile Vodafone που είναι σίγουρο ότι θα ικανοποιήσουν κάθε τύπο ταξιδιώτη. Συγκεκριμένα, μέχρι και τις 12 Αυγούστου ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων της προσφοράς, σε όλα τα Cytashops καθώς και στα καταστήματα των συνεργατών της Cyta όπως Aeliotis, Bionic, Electroline, SmartCom, Geohama, SoundTech, Hatzimitsis, Kolokasis και DPM, οι καταναλωτές θα βρουν σε μοναδικές τιμές με τα προγράμματα RED και με έως 24 άτοκες δόσεις, τα πιο προηγμένα Smartphones, Tablets και Αξεσουάρ, των κορυφαίων κατασκευαστών. Οι καλοκαιρινές προσφορές της Cyta περιλαμβάνουν την premium σειρά της Huawei με το βραβευμένο P20 Pro, το Huawei P20, το Huawei Mate 10 Pro που προσφέρεται με έκπτωση €319 και το top value for money smartphone του φετινού καλοκαιριού που ακούει στο όνομα Huawei P20 lite.

    Στις προσφορές περιλαμβάνονται επίσης τα τελευταίας τεχνολογίας iPhone 8 και iPhone 8 plus και τα δύο στην χωρητικότητα των 64GB, οι «ναυαρχίδες» της SAMSUNG Galaxy S9 & S9+ που προσφέρονται με έκπτωση μέχρι €200, οι πολύ επιτυχημένες εκδόσεις Galaxy S8 & S8+, και Α8 καθώς και τα νέα Samsung Galaxy A6 & A6+ και J6. Στην ευρεία γκάμα των 4G smartphones περιλαμβάνονται επίσης τα γνωστά σε όλους LG Q6 και V30 αλλά και το ολοκαίνουργιο G7 και τέλος οι νέες τεχνολογικές κατακτήσεις της Sony, Xperia XZ1 και Xperia XZ2 που θα οδηγήσουν την ψυχαγωγία σας στα άκρα!

    KINITI cover ioulios 2018

    Διαβάσετε επίσης: Τα συν και τα πλην της εξαγοράς της MTN Κύπρου από την Monaco Telecom

    H μεγαλύτερη εξαγορά των τελευταίων ετών μεταξύ δύο αμιγώς ξένων εταιρειών που ανακοινώθηκε την περασμένη βδομάδα, δημιούργησε ένα νέο κλίμα στην αγορά των τηλεπικοινωνιών. Με τίμημα που ανέρχεται κοντά στα 260 εκατομμύρια ευρώ τα όποια θα καταβάλει η Monaco Telecom στον Όμιλο ΜΤΝ για την εξαγορά του 100% του μετοχικού κεφαλαίου της θυγατρικής του στην Κύπρο, η συναλλαγή αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, όπου και η ΜΤΝ Κύπρου θα περάσει οριστικά στην ιδιοκτησία της Monaco Telecom.

    Παρά την μεγάλη αίσθηση και τις αρχικές εντυπώσεις που προκάλεσε, κυρίως για το ύψος του τιμήματος, η εξαγορά της MTN Κύπρου από την Monaco Telecom, χρήζει ωστόσο και μιας δεύτερης «ψύχραιμης» ανάγνωσης.

    Στο νέο τεύχος της «Κινητής» μπορείτε επίσης να διαβάσετε: 

    FEATURE: Το ΙΟΤ σε κάθετες αγορές…

    ARRIVAL: iOS 12 – Με έμφαση στην απόδοση ακόμη και παλαιότερων συσκευών

    BUSINESS: Δωρεάν υπηρεσίες Business Internet για 3 μήνες από την Cablenet

    ΘΕΜΑ: Ο Κύπριος καλλιτέχνης που δημιουργεί ξεχωριστά τατουάζ από ASCII characters

    Norman: Η πρώτη “ψυχοπαθής” τεχνητή νοημοσύνη στον κόσμο

    HOW TΟ: Ελέγξτε το PS4 από το smartphone σας…  και Apple Watch battery tips 

    GDPR: Προηγμένη προστασία προσωπικών δεδομένων 

    MEGATEST: Τα κορυφαία smartphones του 2018

    Περισσότερα στην έντυπη έκδοση της «Κινητής» που κυκλοφόρησε την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018 στα περίπτερα σε όλη την Κύπρο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles