22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Διαβάστε στο νέο τεύχος του περιοδικού «Κινητή Τηλεφωνία & Τηλεπικοινωνίες CY» που κυκλοφορεί: Οι ψηφιακές τεχνολογίες δεν αποτελούν πλέον ανταγωνιστικό πλεονέκτημα αλλά μόνο το εισιτήριο εισόδου!

    Ποιες είναι οι πέντε αναδυόμενες τεχνολογίες, στις οποίες θα πρέπει να εστιάσουν οι εταιρείες, για να επιτύχουν στο σημερινό, ραγδαία εξελισσόμενο περιβάλλον, καθώς οι ψηφιακές τεχνολογίες δεν αποτελούν πλέον ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τις επιχειρήσεις αλλά μόνο το εισιτήριο εισόδου! 

    Διαβάσετε επίσης: 

    Feature: Αναδυόμενες τεχνολογίες 2019 – Γιατί αντί να φτιάξουμε τις μεταφορές στις πόλεις μας, κοιτάμε να φτιάξουμε ιπτάμενα ταξί;

    Galaxy S10: Όταν τα smartphones γίνονται «ευφυή»

    Mε τέσσερις νέες συσκευές, η σειρά Galaxy S10, έρχεται να καλύψει τις ξεχωριστές ανάγκες της σημερινής αγοράς smartphone. Συνέχεια μιας δεκαετίας πολλών καινοτομιών, η σειρά Galaxy S10, θέτει πλέον τις βάσεις για την επόμενη γενιά κινητών συσκευών. 

    INTERVIEW – Artur Wachtel: Deputy Director eu Wireless plM, HuAWei 

    Ο ψηφιακός μετασχηματισμός έχει καταστεί επιτακτική ανάγκη για όλες τις επιχειρήσεις και ακριβώς όπως μια «συμφωνική ορχήστρα», απαιτεί όλες οι τεχνολογίες να συνεργάζονται αρμονικά για την προώθηση της καινοτομίας και της ανάπτυξης. Το 5G σχεδιάζεται για έναν κόσμο όπου δεκάδες δισεκατομμύρια συσκευές εξαρτώνται από τη συνεχή σύνδεση τους στο Διαδίκτυο. Λύσεις Cloud Computing, IoT, Artificial Intelligence, Big Data και ψηφιακές πλατφόρμες, θα χρησιμοποιούνται ευρέως σε διάφορους τομείς όπως οι έξυπνες πόλεις, τα αεροδρόμια, τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, ο ενεργειακός και κατασκευαστικός τομέας κ.ά. Στο πλαίσιο της συμμετοχής του Artur Wachtel, Deputy Director EU Wireless PLM της Huawei, στις εργασίες του Συνεδρίου InfoCom World 2018, μας δόθηκε η δυνατότητα να μιλήσουμε για τις εξελίξεις στον τεχνολογικό κλάδο και την πρόκληση που ακούει στο όνομα «5G».

     

    PREVIEW: Huawei Nova 4

    PREVIEW: LG Q9

    PREVIEW: REDMI Note 7

    REVIEW: Huawei P Smart 2019

    MEGATEST: Τα καλύτερα Android smart phone

    HOW TO: Αντιμετωπίστε τους ιούς στο Android

    Περισσότερα στην έντυπη έκδοση της «Κινητής» που κυκλοφορεί στα περίπτερα σε όλη την Κύπρο.

    kiniti feb 2019 cover

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles