16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Διαβάστε στο νέο τεύχος του περιοδικού «Κινητή Τηλεφωνία & Τηλεπικοινωνίες CY» που κυκλοφορεί: Σημεία της αγοράς και προβλέψεις για το μέλλον

    kin sep 17

    Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το περιοδικό “Κινητή Τηλεφωνία & Τηλεπικοινωνίες CY” βρέθηκε στην ετήσια IFA Global Press Conference, η οποία έλαβε χώρα στη Λισαβόνα, προσφέροντάς μία διαφορετική οπτική της αγοράς και βοηθώντας να εξάγουμε χρήσιμα συμπεράσματα για την πορεία της, αλλά και το μέλλον της. Στα panels της IFA GPC, είδαμε και φέτος μία σαφή άνοδο της αγοράς MDA και SDA (μεγάλων και μικρών οικιακών συσκευών), με την ασιατική ήπειρο να παρουσιάζει τη μεγαλύτερη δυναμική, ακόμη και εξαιρούμενης της Κίνας, ενίοτε. H Ανατολική Ευρώπη φαίνεται να παρουσιάζει τη μεγαλύτερη άνοδο, μεταξύ των χωρών της Γηραιάς Ηπείρου.

    Στην αγορά των mobile συσκευών, η GfK αναμένει αύξηση των παγκόσμιων πωλήσεων smartphones το 2017, στο 1,48 δισ. συσκευές, από 1,41 δισ. το 2016 και 1,32 δισ. το 2015. Ωστόσο, είναι ξεκάθαρη η τάση σταθεροποίησης της αγοράς, καθώς για το 2018 προβλέπεται να πουληθούν 1,55 δισ. συσκευές. Οι ανεπτυγμένες αγορές έχουν κορεσθεί ήδη και οι «φρέσκιες» πωλήσεις έρχονται από χώρες όπως η Κίνα, η Ινδία αλλά και λοιπές ασιατικές, αφρικανικές και νοτιοαμερικάνικες που ακόμη αναπτύσσονται με γοργό ρυθμό.

    Αναφορά έγινε και στο 5G, σε θεωρητικό επίπεδο προς το παρόν, με τις προβλέψεις να κάνουν λόγο για μία αγορά των $12 τρισ. μέχρι το 2035.

    Στο νέο τεύχος της «Κινητής» μπορείτε επίσης να διαβάσετε: 

    Hotel Tech: «Η αναβάθμιση του κυπριακού τουριστικού προϊόντος περνάει μέσα από τις ψηφιακές Τεχνολογίες»

    INTERVIEW Άρης Παρασκευόπουλος – Επικεφαλής τμήματος Κινητής Τηλεφωνίας, Samsung Electronics: «Η Κύπρος αποτελεί μια σημαντική αγορά με ιδιαίτερα ενημερωμένο αγοραστικό κοινό σε θέματα που αφορούν την τεχνολογία».

    HOW TO: «Προστασία Android smartphone από ιούς»

    COVER STORY: Ολοκληρώνεται το πιλοτικό έργο «Smart Trikala» 

    ARRIVAL: Έφτασε στην Κύπρο το νέο LGQ6 

    Huawei P10 Lite: «Αξιοπιστία και επιδόσεις σε ένα ελκυστικό πακέτο»

    iPad Pro: «Τώρα και στις 10,5 ίντσες»

    Νέο CAT S41: Ξεκίνησε η διανομή στην αγορά της Κύπρου «Σχεδιασμένο να αντέχει κυριολεκτικά… τα πάντα! Δοκιμάστηκε σε βάθος 2 μέτρων για μια ολόκληρη ώρα». 

    Περισσότερα στην έντυπη έκδοση της «Κινητής» που κυκλοφόρησε σήμερα Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017 στα περίπτερα σε όλη την Κύπρο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles