15.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Διευκολύνει τις κλήσεις το Messenger με νέα λειτουργία

    Είναι σχεδόν απίθανο να βρεθεί χρήστης smartphone, ο οποίος να μην έχει εγκαταστήσει το Messenger στη συσκευή του, αφού η εν λόγω εφαρμογή είναι εξαιρετικά δημοφιλής για την ανταλλαγή μηνυμάτων και κλήσεων. Στο πλαίσιο αυτό, η Meta αποφάσισε να κάνει τη ζωή των χρηστών λίγο πιο εύκολη, ενσωματώνοντας μια νέα λειτουργία.

     

    Πιο αναλυτικά, η εταιρεία αποφάσισε να προσθέσει μια καρτέλα, που θα περιέχει όλες τις λειτουργίες που αφορούν τις κλήσεις. Εκεί θα φιλοξενούνται οι επαφές των χρηστών, ώστε να τους δίνεται η δυνατότητα άμεσης κλήσης των ατόμων που επιθυμούν. Πρόκειται για μια απλή αλλαγή, που έχει ως σκοπό την εξοικονόμηση χρόνου, αφού ο χρήστης δε θα χρειάζεται πια να ανατρέχει στις συνομιλίες του, προκειμένου να καλέσει ένα πρόσωπο, όπως γινόταν μέχρι σήμερα. Όπως έγινε γνωστό, στη νέα καρτέλα θα υπάρχουν δύο κουμπιά. Το ένα αφορά την πραγματοποίηση κλήσεων και το δεύτερο τις βιντεοκλήσεις.

    Διαβάστε επίσης:

    “Τέλος εποχής” στο Facebook! Αποχώρησε το δεξί χέρι του Zuckerberg μετά από 14 χρόνια (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles