15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Διέρρευσαν επίσημες φωτογραφίες και όλα τα specs του Huawei P30 Pro! Θα πάθετε πλάκα με την τετραπλή κάμερα

    Πλησιάζουν οι μέρες για τη μεγάλη ανακοίνωση της Huawei στο Παρίσι… Στις 26 Μαρτίου θα γνωρίσουμε τη σειρά P30, με το Huawei P30 Pro με το quad camera setup να είναι, φυσικά, ο μεγάλος πρωταγωνιστής της. Πλέον, ελάχιστες λεπτομέρειες έχουν μείνει μακριά από το φως της δημοσιότητας, καθώς γνωρίζουμε (σχεδόν) τα πάντα για τις νέες προτάσεις, όσον αφορά εξωτερική εμφάνιση, αλλά και τεχνικά χαρακτηριστικά.

    Huawei P30 Pro-01

    Μάλιστα, ο πιο γνωστός leaker του κόσμου, ο περίφημος Evan Blass, δε δίστασε να δημοσιεύσει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από επίσημα renders των Huawei P30 και P30 Pro, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά ότι η εταιρεία “δεν προσπαθει καν να κρυφτεί πλέον”.

    Φυσικά, έχουμε διαβάσει πολλά και για τα τεχνικά χαρακτηριστικά των συσκευών, που αναμένονται άκρως ενδιαφέροντα, ειδικά στο κομμάτι των καμερών. Σε αυτό το θέμα θα σταθούμε στο Huawei P30 Pro.

    Huawei P30-Pro-03

    Έτσι, αναμένεται να διαθέτει οθόνη 6,47 ιντσών ανάλυσης 2340×1080 pixels τεχνολογίας AMOLED, επεξεργαστή Kirin 980, 8GB RAM, 128GB αποθηκευτικού χώρου επεκτάσιμου μέσω καρτών nanoSD, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων μέσα στην οθόνη του και μπαταρία 4.200mAh. Θα έρθει ακόμη με πιστοποίηση IP68 για αντοχή στο νερό και τη σκόνη, καθώς και λειτουργικό EMUI 9 βασισμένο στο Android 9.0 Pie.

    Φυσικά, “όλα τα λεφτά” είναι οι κάμερες, με το τετραπλό setup να ξεχωρίζει. Το “παρών” δίνει ένας κεντρικός αισθητήρας 40MP με διάφραγμα f/1.6, ένας ultra-wide αισθητήρας 20MP με διάφραγμα f/2.2, “periscope” camera 8MP με διάφραγμα f/3.4 (διαθέτει τηλεφακό 80mm με 5x οπτικό zoom), καθώς και ένας αισθητήρας ToF (3D scanner camera). Επιπλέον, η selfie camera της συσκευής φτάνει σε ανάλυση τα 32MP. Τέλος, οι τέσσερις ανανεωμένες χρωματικές εκδόσεις του P30 Pro είναι οι Amber Sunrise (μία εντελώς νέα επιλογή σε πορτοκαλί απόχρωση), Midnight Black, Breathing Crystal (white), και Aurora (blue/green).

    Huawei P30-Pro-04

    Για το Huawei P30 Pro γνωρίζουμε ίσως και την τιμή του, καθώς η διαρροή που αφορά την ιταλική αγορά μιλάει για κόστος 1.024 ευρώ με πλούσια όμως δώρα (ασύρματο φορτιστή και το ηχείο Sonos One), ενώ η ημερομηνία κυκλοφορίας του είναι η 5η Απριλίου.

    Huawei P30 Pro-02

    Από τη συσκευή έχουν διαρρεύσει ακόμη και hands-on videos, που μας δίνουν μία πιο “ζωντανή” αίσθηση του τι μας ετοιμάζει η Huawei. Τα υπόλοιπα την Τρίτη από …γαλλικό έδαφος.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles