24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Διέρρευσαν οι τιμές των Realme GT2 και GT2 Pro στην Ευρώπη πριν από το event της Δευτέρας! (MWC 22)

    H κινεζική Realme, η οποία δείχνει να ανεβάζει συνεχώς τις μετοχές της στο χρηματιστήριο της mobile τεχνολογίας θα αποτελέσει μια από τις εταιρείες που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο φετινό Mobile World Congress της Βαρκελώνης. Ήδη γνωρίζουμε ότι η Realme θα επικεντρωθεί στα GT2 και GT2 Pro, δύο συσκευές οι οποίες έχουν ήδη ανακοινωθεί για το κοινό της Κίνας.

    Λίγο πριν το event της Δευτέρας 28/2, είδαν το φως της δημοσιότητας αναφορές που αφορούν στις τιμές των δύο ναυαρχίδων, οι οποίες εάν κρίνουμε από την «προϊστορία» της Realme θα πετάνε σε επίπεδο επιδόσεων! Συγκεκριμένα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, το vanilla GT2 θα στοιχίζει περίπου 539 ευρώ για την έκδοση των 8GB RAM / 128GB storage, ενώ η έκδοση με τα 12GB RAM και τα 256GB storage θα κοστίζει κοντά στα 589 ευρώ. To GT2 Pro (12GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου), θα κοστίζει κοντά στα 789 ευρώ. Οι παραπάνω τιμές βέβαια δεν είναι ακόμα επίσημες, για αυτό και θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι την Δευτέρα όπου και πρόκειται να γνωρίσουμε από κοντά τη νέα ναυαρχίδα της Realme.

    Όλες οι εξελίξεις από το MWC 22 εδώ! 

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles