15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Διέρρευσαν όλα τα tech specs του Huawei P50 Pro! Πανίσχυρο και stylish!

    Μπορεί η Huawei να έχει προγραμματίσει τα αποκαλυπτήρια του P50 στις 29/7, όμως είναι γνωστό ότι οι leakers δεν εφησυχάζουν ποτέ και έχουν την τάση να μας χαλούν την… έκπληξη. Λίγο πριν την μεγάλη ανακοίνωση, διέρρευσαν σχεδόν όλα τα tech specs που αφορούν στο P50 Pro, το οποίο όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει και την κύρια ναυαρχίδα της σειράς P50 (εκτός εάν η κινεζική εταιρεία ανακοινώσει και μια boostαρισμένη Plus έκδοση). Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα διέρρευσαν, η Pro έκδοση του P50 θα στηριχθεί σε ένα Kirin 9000 SoC και θα συνοδεύεται από 8GB RAM και 256GΒ ή 512GB αποθηκευτικού χώρου.

    Παράλληλα, το P50 Pro θα διαθέτει ένα OLED display στις 6.6 ίντσες, το οποίο θα προσφέρει 120Hz refresh rate, ανάλυση στα 2700×1228 pixels και 300Hz sampling rate για ακόμη πιο smooth αποτέλεσμα και καλύτερη απόκριση. Φυσικά, πάντοτε η σειρά P εστίαζε στο υψηλό φωτογραφικό αποτέλεσμα και σίγουρα η νέα ναυαρχίδα της Huawei δεν θα μπορούσε να αποτελέσει την εξαίρεση στον κανόνα. Ειδικότερα, στο P50 Pro πρόκειται να δούμε ένα quad camera setup, το οποίο θα περιλαμβάνει (κρατηθείτε!), έναν main camera sensor στα 50MP (με f/1.8 διάφραγμα) και OIS υποστήριξη. Δίπλα από τον εν λόγω σένσορα βρίσκεται μία monochrome camera με 40MP ανάλυση, όπως επίσης και ένας Ultra-Wide φακός στα 13MP (f/2.2). Και φυσικά το… «αστρονομικό» zoom, το οποίο «αναλαμβάνει» μία camera στα 64MP (με f/3.5 διάφραγμα) και OIS, η οποία θα χαρίζει 3.5x Optical zoom και 100x digital zoom, με τη Huawei ουσιαστικά να προκαλεί τη Samsung με το Space zoom της. Φυσικά και οι λάτρεις των selfies δεν πρόκειται να μείνουν παραπονεμένοι, καθώς το P50 Pro θα προσφέρει μια κάμερα στα 13MP με f/2.4 διάφραγμα.

    Πάραλληλα, σύμφωνα με τις έγκριτες πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, το P50 Pro πρόκειται να διαθέτει μια μπαταρία με χωρητικότητα στα 4.360mAh με 50W στην ασύρματη φόρτιση και 66W σε wired μορφή. Επίσης, θα διαθέτει in-display fingerprint scanner, stereo ηχεία, υποστήριξη για τη νέα made by Huawei, microSD card και πιστοποίηση IP68 για αυξημένη προστασία και αντοχή στο νερό και στη σκόνη. Φυσικά εννοείται ότι θα τρέχει την τελευταία έκδοση του HarmonyOS.

    Ερωτηματικό αποτελεί εάν η συγκεκριμένη συσκευή θα υποστηρίζει 5G, καθώς οι παραπάνω πληροφορίες αναφέρουν ότι μάλλον δεν πρόκειται να δούμε το P50 Pro με 5G και σε αυτή τη φάση είναι αγνωστο εάν θα υπάρχει και μία Plus έκδοση. Πάντως, όλες μας οι απορίες πρόκειται να λυθούν σε λίγες ώρες, οπότε… λίγο υπομονή!   

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles