17.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Διέρρευσαν τα tech specs των Oppo Reno10 series!

    Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, η Oppo είναι πολύ κοντά στο να λανσάρει μέσα στις επόμενες εβδομάδες τη νέα σειρά Reno10. Όπως ήδη γνωρίζουμε, η εν λόγω σειρά θα αποτελείται από τρία μοντέλα: το «core» Reno10, το Reno10 Pro και το Reno10 Pro+ και ακολουθώντας την «παράδοση», αναμένεται να παίξουν στην mid-range κατηγορία.

    Όπως επικαλούνται πηγές που γνωρίζουν την κινεζική αγορά, το Reno10 πρόκειται να στηριχθεί στο Snapdragon 778G της Qualcomm, ενώ για το Pro μοντέλο της σειράς φαίνεται να έχει προτιμηθεί το MediaTek Dimensity 8200. Οι προβολείς όμως αναμένεται να πέσουν στο πιο «ισχυρό» της παρέας, το οποίο θα είναι το Reno10 Pro+. Για το εν λόγω μοντέλο, οι insiders κάνουν λόγο ότι θα τροφοδοτείται από ένα Snapdragon 8+ Gen 1 chipset, με display στις 6.74 ίντσες, 120Hz refresh rate, 16GB RAM (LPDDR5), καθώς επίσης 256 ή 512GB αποθηκευτικού χώρου, με μπαταρία στα 4.700mAh, η οποία υποστηρίζει fast wired charging στα 100W.

    Σε ότι έχει να κάνει με το camera setup, το Reno10 Pro+ θα διαθέτει main camera sensor στα 50MP (με τον IMX890 sensor της Sony), 8MP Ultrawide (IMX355) και 64MP περισκοπική κάμερα τηλεφακού. Στο εμπρόσθιο τμήμα της συσκευής θα έχουμε έναν sensor στα 32MP, ενώ τέλος σε ότι έχει να κάνει με το υλικό κατασκευής, η Oppo φαίνεται να προτιμάει το στιβαρό πλαστικό. Με τις επίσημες ανακοινώσεις να μην αργούν, σίγουρα μέσα στις επόμενες ημέρες θα γνωρίζουμε περισσότερα…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles