15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Διέρρευσε το κουτί του νέου iPhone 5SE (Update: FAKE!)

    UPDATE: Fake φαίνεται πως είναι τελικά η διαρροή όπως αποδεικνύεται από εδώ

    To 4ιντσο iPhone δύσκολα δε θα αποτελέσει πραγματικότητα και μάλλον θα ονομάζεται τελικά iPhone 5SE. Αυτό αποκαλύπτει το κουτί του που διέρρευσε σε κινεζικό site και δείχνει ξεκάθαρα τη νέα πρόταση της Apple με το όνομα “iPhone 5SE” και τη συσκευή σε space gray αλλά και wallpaper σαν αυτό που είδαμε στο iPhone 6S.

    iPhone 5se

    Το πιο ενδιαφέρον φυσικά είναι το εσωτερικό του κουτιού που αποκαλύπτει μία συσκευή που παίρνει τα καλύτερα στοιχεία από το design του iPhone 5S και των iPhone 6/6S. Είναι καλυμμένη από κυρτό γυαλί και ενσωματώνει TouchID home button. Ο σχεδιασμός φαίνεται ότι παραπέμπει μάλιστα στις σχηματικές αναπαραστάσεις που διέρρευσαν την περασμένη εβδομάδα.

    The-handset-largely-corresponds-with-these-schematics

    Το νέο iPhone 5SE φαίνεται ότι θα κοστίζει από 450 έως 500 δολάρια. Specs που πιθανόν θα ενσωματώνει περιλαμβάνουν αποθηκευτικό χώρο 16 ή 64GB, A9 chip, 1GB RAM, υποστήριξη NFC, κάμερα 12MP, μπαταρία 1,642 mAh, 802.11ac Wi-Fi και Bluetooth 4.2 αλλά δε θα διαθέτει την 3D touch οθόνη του iPhone 6S.

    iPhone 5se2

    Το νέο iPhone 5SE θα κυκλοφορήσει σε τουλάχιστον τρεις χρωματικές επιλογές, δηλαδή Gray, Silver, Gold– πιθανώς και σε μία τέταρτη Pink στη θέση του Rose Gold.

    Η ανακοίνωση του 4ιντσου iPhone φημολογείται ότι θα πραγματοποιηθεί στο περίφημο event που ετοιμάζει η Apple μάλλον στις 22 Μαρτίου, χωρίς ακόμη να έχουμε επίσημη επιβεβαίωση.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles