16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Διέρρευσε το line-up των συσκευών που θα παρουσιαστούν στο Galaxy Unpacked του Αυγούστου!

    Το Galaxy Unpacked του Αυγούστου είναι το αδιαφιλονίκητο κορυφαίο event του καλοκαιριού, για αυτό και όλα τα φώτα είναι στραμμένα πάνω στις ανακοινώσεις που θα πραγματοποιήσει η Samsung στις 11/8. Αν και γνωρίζουμε ότι το focus του εν λόγω Unpacked θα είναι τα foldables και το Wear OS, ωστόσο δεν έχουμε κάτι το επίσημο. Στα παπούτσια των υπευθύνων της Samsung ήρθε να μπει ο γνωστός leaker, Evan Blass, ο οποίος επικαλούμενος καλά πληροφορημένες πηγές μέσα από την ίδια τη Samsung, αποκάλυψε το line-up των συσκευών που θα δούμε στο προσεχές Unpacked, ανεβάζοντας μια σειρά από GIFs στο site του.

    Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα διέρρευσαν, στο Galaxy Unpacked του Αυγούστου πρόκειται να δούμε τα Galaxy Z Fold 3, Galaxy Z Flip 3, αλλά και το Galaxy S21 FE, την πιο οικονομική “fan” έκδοση του S21. Και δεν είναι μόνο αυτά, καθώς σύμφωνα με τον Evan, η Samsung θα παρουσιάσει επίσης τα Galaxy Watch 4 και Watch 4 Classic, αλλά και τα Galaxy Buds 2. Με κάτι λιγότερο από ένα μήνα να απομένει, το μόνο σίγουρο είναι ότι μέσα στις επόμενες ημέρες πρόκειται να δούμε να σκάνε αρκετές από τις παραπάνω συσκευές, έτσι ώστε να πάρουμε μια πρώτη γεύση.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles