21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Διέρρευσε το «The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom»

    Το «The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom» αποτελεί μια από τις σημαντικότερες κυκλοφορίες της χρονιάς, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 12 Μαΐου. Το κοινό είναι λογικό να έχει μεγάλη περιέργεια για το επερχόμενο παιχνίδι, αν όμως ανήκεις στην κατηγορία αυτών που θέλουν να παίξουν χωρίς spoilers, καλό είναι να αποφύγεις τα social media για ένα διάστημα.

    Είναι πλέον σύνηθες να βλέπουμε πλάνα από μεγάλα παιχνίδια λίγο πριν την κυκλοφορία τους. Το Pokémon Scarlet and Violet της Nintendo διαδόθηκε στο διαδίκτυο μία εβδομάδα περίπου πριν από την κυκλοφορία του το Νοέμβριο. Τα πλάνα ήταν ως επί το πλείστον screenshots από ιδιωτικά livestreams. Τώρα, φαίνεται πως κάποιοι απέκτησαν πρόσβαση στην πειρατική έκδοση του νέου Zelda και μάλιστα άρχισαν να μοιράζονται με όλους διάφορα gameplay videos.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι κάποια καταστήματα πούλησαν το παιχνίδι νωρίτερα, με αποτέλεσμα οι κόπιες αυτές να έχουν γίνει ανάρπαστες και να πωλούνται και σε ιστοσελίδες με μεγάλο αντίτιμο. Φυσικά, η Nintendo δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια σε αυτές τις περιπτώσεις και οι δικηγόροι της είναι σίγουρα κάτι που οι leakers θα πρέπει να φοβούνται. Η εταιρεία έχει λάβει μέτρα κατά των διαρροών και στο παρελθόν. Ένα artbook Tears of the Kingdom – διαθέσιμο με τη συλλεκτική έκδοση του παιχνιδιού – διέρρευσε τον Απρίλιο και διαδόθηκε στο διαδίκτυο, με τη Nintendo να αναλαμβάνει γρήγορα δράση. Τώρα, στην περίπτωση του Zelda θέλει να μηνύσει το leaker, αλλά πρώτα, πρέπει να καταλάβει ποιος το έκανε. Η έρευνα για την ταυτότητά του και η σχετική νομική διαδικασία βρίσκονται σε εξέλιξη.

    Διαβάστε επίσης:

    The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom: Βουτιά στο άγνωστο με νέο teaser trailer

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles