21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom: Βουτιά στο άγνωστο με νέο teaser trailer

    Το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom είναι αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο παιχνίδι της χρονιάς, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο ενθουσιασμός γύρω από την επικείμενη κυκλοφορία του συνεχίζει να αυξάνεται μέρα με τη μέρα, ειδικά τώρα που είμαστε μόλις δύο εβδομάδες μακριά από αυτή την κυκλοφορία. Για να διατηρήσει αυτή τη δυναμική, η Nintendo κυκλοφόρησε ένα ακόμα σύντομο video για το παιχνίδι.

    Είναι ένα σύντομο trailer, διάρκειας περίπου ενός λεπτού, και το μεγαλύτερο μέρος του περιλαμβάνει υλικό που έχουμε δει στο παρελθόν σε προηγούμενα trailer (ειδικά στο τελικό video πριν από την κυκλοφορία), αν και υπάρχουν μερικά νέα πλάνα προς το τέλος, που δείχνουν τον Link να χρησιμοποιεί τις ικανότητες Ascend και Ultrahand, να πολεμά έναν πέτρινο Talus και πολλά άλλα.

    Δείτε το video παρακάτω:

    Το Tears of the Kingdom αποτελεί το Sequel του γνωστού video game «The Legend of Zelda: Breath of the Wild» και ήταν αρχικά προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει μέσα στο 2022. Τον περασμένο Μάιο κυκλοφόρησε ένα video, το οποίο ανέφερε πως η εταιρεία αποφάσισε να εργαστεί λίγο παραπάνω στην ανάπτυξη του τίτλου, προκειμένου η εμπειρία του παιχνιδιού να εξελιχθεί σε κάτι μοναδικό. Μάλλον η αναμονή άξιζε τον τρόπο, αν κρίνουμε από τα trailers. Το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 12 Μαΐου για το Nintendo Switch.

    Διαβάστε επίσης:

    Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Armored Core 6: Fires of Rubicon (trailer) (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles