15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Διέρρευσε μεταλλικό πλαίσιο που λέγεται ότι ανήκει στο Samsung Galaxy S5

    Φήμες… Το “αλατοπίπερο” στην αγορά της κινητής τελευταία, καθώς “ζωντανεύουν” το ενδιαφέρον μας για νέες συσκευές, ακόμη και σε περιόδους που οι μεγάλες ανακοινώσεις (ή οι μεγάλες εκθέσεις αν θέλετε) αργούν ακόμη.

    metal-frameΚαι κάπως έτσι, μία ακόμη διαρροή -από τις πολλές που συναντάμε καθημερινά- αφορά ένα μεταλλικό πλαίσιο, που, όπως λένε κάποιοι, ανήκει στο επόμενο Galaxy της Samsung, δηλαδή το Galaxy S5.

    Το πλαίσιο έχει διαστάσεις 143.8×72.3 χιλιοστά (ενδεικτικά, το S4 έχει διαστάσεις 136.6×69.8 χιλιοστά και το Note 3 151.2×79.2 mm). Αυτό, οδηγεί, αναπόφευκτα, στο συμπέρασμα ότι η οθόνη της νέας συσκευής θα είναι μεγαλύτερη από του S4 και μικρότερη, φυσικά, από του Note 3.

    Σε άλλες παρατηρήσεις που προέρχονται από την μελέτη του εν λόγω πλαισίου και μόνο, κάποιοι σημειώνουν ότι αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι και το κινητό θα είναι μεταλλικό (μπορεί, κάλλιστα, να καλυφθεί από ένα πλαστικό πάνελ). Διαφοροποίηση υπάρχει και στην οπή της κάμερας (η οποία είναι στην άκρη και όχι στη μέση όπως συνηθίζει η Samsung), ενώ το βύσμα ήχου των 3.5mm βρίσκεται στο κάτω μέρος της συσκευής και όχι στην κορυφή της, όπως έχουμε δει έως τώρα από τους Κορεάτες.

    Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε ότι η Samsung ετοιμάζεται να εγκαταλείψει το πλαστικό στη χρήση του επόμενου κορυφαίου smartphone της, αλλάζοντας ριζικά την (εμπνευσμένη από τη φύση) σχεδίαση που ακολουθεί σχεδόν πιστά έως τώρα στις συσκευές της. Σίγουρα, αν τελικά “υιοθετήσει” μία διαφορετική πρόταση design, θα έχει ενδιαφέρον να τη γνωρίσουμε…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles