21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Διευρύνεται συνεχώς η γκάμα των πιστοποιημένων συσκευών στο 5G δίκτυο της Cyta

    Η Cyta, χάρη στη στενή συνεργασία με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές smartphones διευρύνει συνεχώς τη γκάμα των πιστοποιημένων 5G συσκευών στο δίκτυο της. Έτσι, την περασμένη εβδομάδα πιστοποιήθηκαν δύο ακόμη μοντέλα Samsung (πρόκειται για τα Galaxy A32 5G και A42 5G) τα οποία έλαβαν νέο software update που είχε σταλεί από την Samsung στις συγκεκριμένες συσκευές.

    Παράλληλα, από προχθές Σάββατο 5 Ιουνίου 2021 ξεκίνησε η πιστοποίηση των συσκευών Apple iPhone 12. Ήδη, πολλοί πελάτες της Cytamobile Vodafone έλαβαν το σχετικό notification που στάλθηκε από την Apple στο κινητό τους, με το οποίο τους πληροφορούσε ότι βρίσκονται σε εξέλιξη οι νέες ρυθμίσεις μεταφοράς της συσκευής τους στο 5G (New Carriers Settings) και αφού τις έκαναν αποδεκτές η συσκευή τους συνδέθηκε αυτόματα στο 5G δίκτυο της Cyta.

    Σημειώνεται ότι η διαδικασία πιστοποίησης των συσκευών iPhone 12 συνεχίζεται και αναμένεται μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες όλοι οι υπόλοιποι χρήστες iPhone 12 να λάβουν ανάλογη ενημέρωση από την Apple. Διευκρινίζεται πάντως, ότι απαραίτητη προϋπόθεση για την πιστοποίηση των iPhone 12 είναι η συσκευή του πελάτη να είναι αναβαθμισμένη τουλάχιστον στην iOS έκδοση 14.5 (δηλαδή πριν την έκδοση 14.6 που είναι και η τελευταία).

    Τέλος, υπενθυμίζεται ότι η πιστοποίηση των 5G συσκευών διασφαλίζει ότι κάθε πιστοποιημένη συσκευή συνδέεται στο 5G δίκτυο της Cyta, απρόσκοπτα και με τις μεγαλύτερες προσφερόμενες ταχύτητες του δικτύου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles