13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Digital Days στα Public με τη Samsung

    digital days project

    Δευτέρα 7 Οκτωβρίου, 19.00, Σύνταγμα (αίθουσα εκδηλώσεων)

    Social Media and You!

    Τα Public (www.public.gr), σε συνεργασία με τη Samsung και ακολουθώντας τους ρυθμούς της εποχής, σας μυούν στα άδυτα του digital κόσμου, μέσω των Digital Days, μίας σειράς από ανεξάρτητα workshops τεχνολογίας, με εξειδικευμένους ομιλητές, που θα πραγματοποιούνται στη νέα αίθουσα των Public στο Σύνταγμα, κάθε Δευτέρα στις 19.00. Τα σεμινάρια θα καλύπτουν μία ευρεία θεματολογία και θα ολοκληρώνονται σε 2 ώρες, ενώ κάθε ενότητα είναι ανεξάρτητη από τις προηγούμενες και για κάθε μια θα χορηγείται ξεχωριστό πιστοποιητικό παρακολούθησης. 

    Ο κύκλος των workshops θα ανοίξει τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου στις 19.00

    με θέμα “Social Media and You!”

    Το σεμινάριο θα καλύψει τις τρείς παρακάτω ενότητες:

    Τι είναι τα Social Media: Ποια είναι τα σημαντικότερα Social Media που χρησιμοποιούμε στην καθημερινή μας ζωή (Facebook, LinkedIn, Instagram, Twitter, Foursquare); Ποιοί είναι οι βασικοί κανόνες (ηλικιακοί, ηθικοί, ασφάλειας) και το savoir vivre επιβίωσης και επιτυχίας στα Social Media; Ποια είναι η ορθή χρήση των Social Media: privacy concerns (Ιδιωτικότητα και Ασφάλεια); Είναι τα Social Media κάτι καλό ή κάτι κακό;

    Self branding: Πώς θα χτίσουμε την προσωπική αλλά και την επαγγελματική εικόνα του εαυτού μας; (πχ. χρησιμοποιούμε την ίδια φωτογραφία σε όλα τα social media, ίδιο nickname ή όνομα και ίδια χαρακτηριστικά;)

    Τα Social Media στην καθημερινότητά μας: Social Media και πραγματική ζωή;

    Social Media – Για νέους από 13 μέχρι 103 ετών!

    Το κόστος συμμετοχής είναι 5€ ανά σεμινάριο και η δήλωση συμμετοχής γίνεται μέσω του ειδικού microsite http://www.digitaldays.gr/

    Ελάτε να γνωρίσουμε, να εξηγήσουμε και να αγαπήσουμε τα Social Media παρέα με τη Samsung,  τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου από τις 19.00 μέχρι τις 21.00, στη νέα αίθουσα εκδηλώσεων, στον πέμπτο όροφο των Public Συντάγματος! Ο συντονισμός θα γίνεται από την ομάδα του DigitalLife.gr!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles