19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Digital Life #139: Διαβάστε όλα τα hot tech νέα και τις πιο top παρουσιάσεις (και… ηλεκτρονικά)!

    Το νέο σούπερ καλοκαιρινό τεύχος του περιοδικού Digital Life είναι πλέον διαθέσιμο και σε ηλεκτρονική μορφή! Στις 60+ σελίδες του πρόκειται να διαβάσετε για όλες τις εξελίξεις από τον μαγευτικό κόσμο των smartphones, των computers και των high-tech gadgets με μοναδικές παρουσιάσεις που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τη σωστή επιλογή. Επίσης, στο Digital Life #139 σας περιμένει ένα μοναδικό αφιέρωμα που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα τον κόσμο των κρυπτονομισμάτων και τις παγίδες ή τις ευκαιρίες που κρύβουν, αλλά και μια μοναδική συνέντευξη με την ηθοποίο Μπέτυ Αποστόλου, η οποία μας ξεναγεί στα άδυτα της σειράς 42°C, η οποία έχει κλέψει τις εντυπώσεις!

    Μετά μπορείτε να ριξετε μια ματιά για το τι γυρεύει ο Jeff Bezos στο διάστημα, τα παρελειπόμενα από το I/O 2021, το event της Google που μας βοηθάει να ρίξουμε μια ματιά στο μέλλον της mobile τεχνολογίας (κι όχι μόνο), όπως επίσης και μια λεπτομερή παρουσιάση των ρολογιών που αποτελούν το Watch Series 3, των νέων premium smartwatches της Huawei που τρελαίνουν κόσμο. Φυσικά, από την ηλεκτρονική έκδοση του Digital Life δεν θα μπορούσαν να λείπουν και  οι προτάσεις μας για games, νέες ταινίες και σειρές, αλλά και βιβλία (που όλοι γνωρίζουμε ότι είναι o καλύτερος σύντροφος για την παρλία). Μην σας καθυστερούμε όμως άλλο πατήστε εδώ και ξεκινήστε το διάβασμα

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles