15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Digital Life Coffee Afternoon – 04/11/11 – Δώρα, smartphones, καφές και… iPhone 4S

    Πάει και το iPhone 4S... Απέκτησε τον ιδιοκτήτη του. Το ποιος το κέρδισε θα το διαβάσετε σε άλλο θέμα. Όσον αφορά όμως την εκδήλωση στο Olympico Cafe –στη διάρκεια της οποίας έγινε και η κλήρωση- είστε στο σωστό.

    Για περισσότερες από 3 ώρες λοιπόν σήμερα, το digitallife.gr “ήπιε” τον πρώτο του “καφέ” με τους αναγνώστες του. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για το event αυτό, στο πλαίσιο του οποίου γνωρίσαμε κάποιους από εσάς και είδαμε μαζί κάποια από τα κορυφαία κινητά της αγοράς.

    Έτσι, από τα τραπεζάκια του Olympico “παρέλασαν”:

    • Φυσικά, το iPhone 4S, ο “πρωταγωνιστής” της εκδήλωσης. Δοκιμάσαμε το Siri με απρόβλεπτα αποτελέσματα, λόγω μίας… γεμάτης ατζέντας.
    • Το Nokia N9, το οποίο “έκλεψε” επίσης τις εντυπώσεις, καθώς για πολλούς είναι το πιο όμορφο κινητό της αγοράς. Η μπλε συσκευή που είχε στα χέρια του ο Άγγελος μάγεψε πραγματικά.
    • Τ0 Samsung Galaxy Note, μεγάλο για μερικούς, ό,τι πρέπει για κάποιους άλλους. Η αλήθεια είναι πως κάποιοι αναγνώστες μας δεν το άφηναν από τα χέρια τους…
    • Ο μεγάλος guest star μας: Αν και δεν το είχαμε ανακοινώσει, το “παρόν” έδωσε και το νέο Motorola RAZR, το πιο λεπτό smartphone της αγοράς. Μεγάλο σε μέγεθος, με ξεχωριστή όμως σχεδίαση και κατασκευή που τράβηξε τα βλέμματα.
    • Τα νέα Huawei Honor και Vision, τα οποία περιεργάστηκαν με ενδιαφέρον αρκετοί, ζητώντας πληροφορίες όπως και τις τιμές τους.
    • Τα ZTE Skate και Razer 2, που αποδεικνύουν τη συνεχώς ανοδική πορεία του Κινέζου κατασκευαστή.
    • Δύο ακόμη εκπλήξεις, τα ολόλευκα Samsung Galaxy S II και Sony Ericsson Arc S, τα οποία “άρεσαν” πολύ!

    Στη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Άγγελος περιέγραψε τις περιπέτειές του στο Λονδίνο, στην προσπάθειά του να εξασφαλίσει το iPhone 4S που κληρώσαμε για εσάς, ενώ στο τέλος του απογευματινού μας καφέ κληρώσαμε και δώρα για όσους έδωσαν το παρόν: δύο κινητά (Huawei Ideos X3 & G6620) καθώς και αρκετά DVD και games.

    Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση…

    Related Articles

    6 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles