19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Θέλεις να βλέπεις το digitallife.gr στο Android σου; Τώρα μπορείς!

    Ήταν καιρός να γίνει αυτό και μας το είχατε επισημάνει πολλές φορές. Να λοιπόν που το digitallife.gr είναι διαθέσιμο στους Android αναγνώστες του μέσα από το Google Play και θα το βρείτε εδώ . Η εφαρμογή βρίσκεται ήδη στον αέρα από τις 29 Απριλίου, έχει ήδη “μαζέψει” εξαιρετικές αξιολογήσεις αλλά και βρίσκεται στις top εφαρμογές της κατηγορίας της!

    Η Android εφαρμογή του digitallife.gr είναι μία χρηστική απεικόνιση του site. Διαθέτει μία αρχική σελίδα στην οποία μπορείτε να δείτε το Top Story αλλά και τα τελευταία άρθρα που έχουν ανέβει και, η περιήγηση σε αυτά μπορεί να γίνει με μία απλή κίνηση οριζόντιου swipe.

    Στην κάτω μεριά της οθόνης σας θα δείτε tabs με τις βασικές κατηγορίες του site και αν τα πατήσετε, θα οδηγηθείτε στα τελευταία άρθρα της κατηγορίας και να τους ρίξετε μία γρήγορη ματιά. Κάτι που σας ενδιαφέρει, θα του κάνετε «tap» και θα οδηγείστε μέσα στο άρθρο. Στην πάνω μεριά της οθόνης σας, όταν έχετε μπει σε μία κατηγορία, εκτός από το «όλα» θα μπορείτε να επιλέγετε και τις υποκατηγορίες που σας ενδιαφέρουν περισσότερο.

    Η περιήγηση στα θέματα του digitallife.gr Android App στην συσκευή σας γίνεται γρήγορα, ομαλά, με ευχάριστα γραφικά και υψηλές ταχύτητες στη φόρτωση των φωτογραφιών και των κειμένων. Όποιο post βλέπετε στην εφαρμογή, μπορείτε να το δείτε και μέσα στο site, ή να το μοιραστείτε στα κοινωνικά σας δίκτυα. Κι αν δεν είστε συνέχεια συνδεδεμένοι με data ή σε Wi-Fi, αν ανοίξτε την εφαρμογή offline, θα δείτε όλα τα post που ήταν διαθέσιμα κατά την τελευταία σας επίσκεψη.

    Η εφαρμογή του digitallife.gr φτιάχτηκε με το Pajap, τη νέα πλατφόρμα δημιουργίας εφαρμογών και ήταν χαρά και τιμή να χρησιμοποιηθεί το digitallife.gr ως case study από ένα τόσο καινοτόμο προϊόν. Και φανταστείτε πως ακόμα το Pajap βρίσκεται σε beta, οπότε, έχουμε να αναμένουμε ακόμα αρκετές αναβαθμίσεις με ακόμα περισσότερες βελτιώσεις.

    Δείτε, δοκιμάστε και αξιολογήστε την εφαρμογή.

    Android users…. Το digitallife.gr είναι επιτέλους στη διάθεσή σας.

    Related Articles

    7 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles